El Bais okuyoruz canim. Bugun benim icin okuyoruz. Her esmayi 200 tane okuyoruz. Niyetimi paylasicam simdiTamam olur bana uyar ne okuyoruz
Niyetine okudum bagışladm Rabbim kabul etsin inşallahBugun benim icin okuyoruz. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Karsima hayirli bir es cikar. Kardeslerim hayirli insanlar olsunlar annemi beni uzmesinler. Bana sifa ver. Cekingenligim gecsin. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru.Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Kardesim ise girebilsin. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
Okudum Allah kabul etsin inşallahBugun benim icin okuyoruz. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Karsima hayirli bir es cikar. Kardeslerim hayirli insanlar olsunlar annemi beni uzmesinler. Bana sifa ver. Cekingenligim gecsin. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru.Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Kardesim ise girebilsin. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
Okudum canim. Allah kabul etsin
Okudum Rabbim kabul etsin inşaallahBugun benim icin okuyoruz. Niyetim
Okudum Rabbim kabul etsin inşaallah
Niyetine okudum canim. Allah kabul etsinBugunYagmurSendeanlarsn icin okuyoruz. Niyeti
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Ya Rabbi yağmurun günahlarını bağışla yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Herkesin Esması aynı mı okuyacagımda esma bekledim
Evet herkese okuyoruz sonra yeni esmaya geciyoruzHerkesin Esması aynı mı okuyacagımda esma bekledim
Tamam hemen 2 arkadaş içinde okuyup dönüyorum sanaEvet herkese okuyoruz sonra yeni esmaya geciyoruz
TamamdieTamam hemen 2 arkadaş içinde okuyup dönüyorum sana
2 arkadaşımada okudum bagışladm allah kabul etsn inşallah