H Hasretimm123 un niyetiBende niyetimi paylaşım sıram gelince olursunuz(adım gizem )
En hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle Allah'ım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
H Hasretimm123 un niyetiBende niyetimi paylaşım sıram gelince olursunuz(adım gizem )
En hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle Allah'ım
Okudum canim. Allah kabul etsinH Hasretimm123 un niyeti
Kendi niyetime okudum Allah kabul etsinH Hasretimm123 un niyeti
Böbrek hastasi değerleri kotuleyince yatırdık işte teşekkür ederimGecmis olsun onemli bir sey yoktur inşallah
Amin saol canımAllah şifa versin
Okudum canım Allah kabul eylesinH Hasretimm123 un niyeti
Rabiim kabul etsin bu mübarek günlerde aminn
Niyetini okudum rabbim kabul etsin hayırlısını nasip etsin aminKendi niyetime okudum Allah kabul etsin
Evett okudum Rabbim kabul etsin inşaallah
Okudum Rabbim kabul etsin inşaallahBenim niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Staj yeri bulabileyim. Karsima hayirli bir insan cikar. Kiz kardesim sozumuzden cikmasin. Disari cikmasin eve alissin. Hastalagina sifa ver. Bana da sifa ver. Sikintilarimi gider. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle.
Amin inşallahNiyetini okudum rabbim kabul etsin hayırlısını nasip etsin amin
Okudm Allah kabul etsinBenim niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Staj yeri bulabileyim. Karsima hayirli bir insan cikar. Kiz kardesim sozumuzden cikmasin. Disari cikmasin eve alissin. Hastalagina sifa ver. Bana da sifa ver. Sikintilarimi gider. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle.
Okudum canım Allah kabul eylesinBenim niyetim
YagmurSendeanlarsn in niyetiNiyetim
Allah'ım yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn