Kendi niyetime okudum. Allah kabul etsinBenim niyetim
Allahim tez vakitte kolaylikla derslerimi gecebileyim. Bana sifa ver. Staj yeri bulabileyim. Kardeslerim hayirli insanlar olsunlar. Karsima tez vakitte hayirli birini cikar. Dualarimizi kabul et. Amin
Niyetini okudum rabbim kabul etsin aminBenim niyetim
Allahim tez vakitte kolaylikla derslerimi gecebileyim. Bana sifa ver. Staj yeri bulabileyim. Kardeslerim hayirli insanlar olsunlar. Karsima tez vakitte hayirli birini cikar. Dualarimizi kabul et. Amin
Amin canım Allah razı olsun seni de sevindirsi. İnsaAllah
Okudum canım Allah kabul etsinBenim niyetim
Niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşaallahBenim niyetim
Niyetim
Allah'ım yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn
Okudum canim. Allah kabul etsinYagmurSendeanlarsn in niyeti
Okudum canım Allah kabul etsinOkudum canim. Allah kabul etsin
Okudum rabbim kabul etsin inşallahKendi niyetime okudum Rabbim kabul etsin inşaallah
Tabi gecmis olsun. Allah sifa versin amcanaArkadaşlar amcam kalp krizi geçirdi şuan durumu çok kritik lütfen dua eder misiniz adı Mehmet Sıddık Allah razı olsun sizden