- 28 Aralık 2023
- 5.633
- 17.381
Niyetine okudum Allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niyetine okudum Allah kabul etsin
Okudum canim. Allah kabul etsin
Okudum rabbim kabul etsin hayırlısını versin herşeyin yazmayı unutmuşum kbkmayin
Okudum rabbim kabul etsin hayırlısını versin herşeyin yazmayı unutmuşum kbkmayin
Amin inşallah Allah razı olsundolar milyoneri niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşaallah
YagmurSendeanlarsn In niyetiNiyetim
Allah'ım yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn
Okudum. Allah kabul etsinYagmurSendeanlarsn In niyeti
Reglkende esmalar okunuyor bugun baslayabilirsin. Bugun yagmursendeanlarsn icin okuyoruz. 200 tane El Gaffarİyi akşamlar bende katılmak istiyorum ama reglim bitmedi
Bende onu araştırıyodum şimdi hemen okuyorum:)Reglkende esmalar okunuyor bugun baslayabilirsin. Bugun yagmursendeanlarsn icin okuyoruz. 200 tane El Gaffar
Bir liste falan var mı :)Reglkende esmalar okunuyor bugun baslayabilirsin. Bugun yagmursendeanlarsn icin okuyoruz. 200 tane El Gaffar
Niyetine okudum canım Allah kabul eylesinBugun YagmurSendeanlarsn icin okuyoruz
Ben paylasiyorum herkesin gununde. Dort bes kisiyiz sana en son okuruz.Bir liste falan var mı :)
Teşekkürler Rabbim kabul etsinBen paylasiyorum herkesin gununde. Dort bes kisiyiz sana en son okuruz.
Okudum rabbim kabul etsin niyetini arkadaşımYagmurSendeanlarsn In niyeti