- 26 Haziran 2022
- 2.585
- 4.214
- 63
BugunGuldemyz niyetine 200 El Müheymin okuyalim. Niyeti
Sağlıklı, hayırlı ve ahlaklı bir evlat diliyorum rabbimden. Dua edenlerin ve benim tüm niyetlerimizin gerçekleşmesini diliyorum..
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
S sabir ve hamd niyetine okudum Allah kabul eylesinBugun S sabir ve hamd icin 200 El Müheymin okuyalim. Niyeti
Allahım günahlarımı bağışla, eşimle sevgimizi muhabbetimizi bağlılığımızı arttır, daim eyle, iki cihandada bizi ayırmasağlık, mutluluk, huzur, afiyet şifa ver inşaAllah evlatlarımla birlikte
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
S sabir ve hamd niyetine okudum Rabbim kabul etsin aminnBugun S sabir ve hamd icin 200 El Müheymin okuyalim. Niyeti
Allahım günahlarımı bağışla, eşimle sevgimizi muhabbetimizi bağlılığımızı arttır, daim eyle, iki cihandada bizi ayırmasağlık, mutluluk, huzur, afiyet şifa ver inşaAllah evlatlarımla birlikte
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
S sabir ve hamd niyetine okudum. Allah kabul etsin.Bugun S sabir ve hamd icin 200 El Müheymin okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
BugumStemina niyetine 200 El Müheymin okuyalim. Niyeti
Allahım, Bu kuluna hiçbir hastalık izi bırakmayacak şekilde şifa ver; şifa veren ancak sensin. Vücudu protezi kabul etsin, tümör birdaha çıkmasın, bacak hareketlerini yeniden kazanabilsin tekrar yürüyebilsin, sağlığına kavuşsun inşallah
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
BugumStemina niyetine 200 El Müheymin okuyalim. Niyeti
Allahım, Bu kuluna hiçbir hastalık izi bırakmayacak şekilde şifa ver; şifa veren ancak sensin. Vücudu protezi kabul etsin, tümör birdaha çıkmasın, bacak hareketlerini yeniden kazanabilsin tekrar yürüyebilsin, sağlığına kavuşsun inşallah
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
Allah kabul etsin okudumBugumStemina niyetine 200 El Müheymin okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
Dünkü hanımefendiler içinde okudum, teşekkür ederim dua edin
Canım hayırlı Salih bir evlat istiyorumY yenigelin3584 niyetini paylasir misin bugun senin icin okucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?