- 28 Aralık 2023
- 5.633
- 17.330
Allah razı olsun canımOkudum. Allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canımOkudum. Allah kabul etsin
Kendi niyetime okudum Allah kabul etsinAllahümme salli ala seyyidina Muhammed
Niyetim: Yarabbi yaptığım yatırımları değerlendir, harama bulaşmadan helal yoldan ve kolaylıkla istediğim evi alabilmeyi nasip et. Karşıma göz aydınlığım olacak hayırlı birini çıkar, hayırlı huzurlu mutlu bir yuva kurayım. Amin.
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed
Niyetine okudum Allah kabul etsinKendi niyetime okudum Allah kabul etsin
Amin canım Allah razı olsunNiyetine okudum Allah kabul etsin
Niyetine okudum canım Rabbim kabul etsin inşaallahdolar milyoneri nin niyeti
Hayırlısıyla sağlıklısıyla bir evladım olmasını istiyorum inşallahBugun Candy7777 icin okuyoruz. Niyetini paylasir misin canim
Kendi niyetime okudum Allah kabul etsinHayırlısıyla sağlıklısıyla bir evladım olmasını istiyorum inşallah
Okudum. Allah kabul etsinHayırlısıyla sağlıklısıyla bir evladım olmasını istiyorum inşallah
Amin. Allah razı olsunOkudum. Allah kabul etsin
Niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşaallahHayırlısıyla sağlıklısıyla bir evladım olmasını istiyorum inşallah
YagmurSendeanlarsn in niyetiNiyetim
Allah'ım yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn
Amin Allah razı olsunNiyetine okudum Rabbim kabul etsin inşaallah
Niyetine okudum Allah kabul etsinHayırlısıyla sağlıklısıyla bir evladım olmasını istiyorum inşallah
Kaç tane canımEl Halık okuyalim
El-Hâlık: "Yaratan, yoktan var eden."
200 tane yine ayniY
Kaç tane canım
Niyetine okudum Allah kabul etsin canımNiyetim
Allah'ım yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn