Kendi niyetim icin okudum. Allah kabul etsinBugun benim icin 200 tane Er Rahman okuyalim. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Kardeslerime ve bana safi isminle tez vakitte sifa ver. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
M madcon
Okıdum canımBugun benim icin 200 tane Er Rahman okuyalim. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Kardeslerime ve bana safi isminle tez vakitte sifa ver. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
M madcon
Tamam yazayım bugün bir tane daha niyet yazılmış ama gene de oluyor mu
Niyetine okudum Allah kabul etsinBugun benim icin 200 tane Er Rahman okuyalim. Niyetim
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
M madcon
Sorun olmaz paylasabilirsinTamam yazayım bugün bir tane daha niyet yazılmış ama gene de oluyor mu
bende katılmak istiyorumHer gun birimize 200 adet Allahin isimlerini sirayla okuyalim mi? Herkes kendi duasini gununde paylassin.
R rainyy niyetine okudum Rabbim kabul etsin aminnBugun benim icin 200 tane Er Rahman okuyalim. Niyetim
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
M madcon
Tabi bana okuyarak baslayabilirsin niyetimi paylastim 200 Er Rahman okucaz herkese en sonda sana okuruzbende katılmak istiyorum
Dun niyetimi paylastim benim icin okuyabilirsinBende katilmak istiyorum
R rainyy niyetine okudum Allah kabul etsinBugun benim icin 200 tane Er Rahman okuyalim. Niyetim
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
M madcon
Rainyy Niyetine 200 er-Rahman okudum, Allah kabul etsinBugun benim icin 200 tane Er Rahman okuyalim. Niyetim
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
M madcon
okudum sizin niyetiniz için Allah kabul etsinTabi bana okuyarak baslayabilirsin niyetimi paylastim 200 Er Rahman okucaz herkese en sonda sana okuruz
BugunYagmurSendeanlarsn icin 200 Er Rahman okuyalim. Niyeti
Allah'ım yağmurun işinde kolaylık ver başarı ver herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et aminn
Annesine babasına kendisine ve kardeşlerine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip eyle aminn Evlerine bol bereket bol kazanç mutluluk huzur ver aminn Yağmurun aklından kalbinden gönlünden geçen ne dileği varsa nasip et aminn
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
M madcon
miniminimom
S sabir ve hamd
okudum Allah kabul etsimBugunYagmurSendeanlarsn icin 200 Er Rahman okuyalim. Niyeti
Allah'ım yağmurun işinde kolaylık ver başarı ver herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et aminn
Annesine babasına kendisine ve kardeşlerine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip eyle aminn Evlerine bol bereket bol kazanç mutluluk huzur ver aminn Yağmurun aklından kalbinden gönlünden geçen ne dileği varsa nasip et aminn
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
M madcon
miniminimom
S sabir ve hamd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?