Dileklerimiz icin esmaul husna

Sudansebeplerivar niyetine okudum. Allah kalbinize sekine sükunet versin. Yetim hakkı yemek çok büyük günah Rabb'im cezasini verecektir. Allah dualarınızı kabul etsin inşallah
Amiin Allah razı olsun O büyük bir imtihanın içine girdi zaten…Ya ne bileyim dua arkadaşım, müslümanız ya insan bu sefer de üzülüyor… İnşaallah bu sefer ertelemeden verir de ben kötü bir şey de demiyorum…

İçini ferah tut kardeşim bu dünyada görmezsende mahkemei Kübra var

Bende okudum

espressoc bugun senin icin okucaz. Niyetini paylasir misin?
Tabi paylaşayim

Regaip kandili hürmetine Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin bizleri Ramazan ayına ulaştırsın

Yaklaşık 4 yıl olacak açıklanamayan infertilite ile uğraşıyorum hayırlı bir evlat sahibi olmak istiyorum. Rabbimden hayırlı bir evlat nasip etmesini diliyorum. Tedavimden güzel sonuçlar almayı güzel haberlerle evimin şenlenmesi nasip olsun inşallah

Allah önümdeki zamanın geçmiş günlerimden daha hayırlı daha imanlı geçmesini nasip etsin dualarımız kabul etsin günahlarımızı bağışlasın inşallah

Bugun espressoc icin 200 En Nur okuyalim. Niyeti
Regaip kandili hürmetine Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin bizleri Ramazan ayına ulaştırsın

Yaklaşık 4 yıl olacak açıklanamayan infertilite ile uğraşıyorum hayırlı bir evlat sahibi olmak istiyorum. Rabbimden hayırlı bir evlat nasip etmesini diliyorum. Tedavimden güzel sonuçlar almayı güzel haberlerle evimin şenlenmesi nasip olsun inşallah

Allah önümdeki zamanın geçmiş günlerimden daha hayırlı daha imanlı geçmesini nasip etsin dualarımız kabul etsin günahlarımızı bağışlasın inşallah

YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
Sudansebeplerivar
espressoc
beronika

espressoc niyetin icin okudum. Allah kabul etsin

espressoc niyetine okudum . Allah kabul etsin

Bende okudum canım

espressoc niyetine okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallah

espressoc niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşaAllah Kandilimiz mübarek olsun Rabbim hepimizin niyetlerini kabul etsin inşaAllah aminnn R rainyy

espressoc arkadaşımızın niyeti için okudum Allah kabul etsin. Amin R rainyy
Kızlaaaar geçmiş kandiliniz ve Cuma’nız mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…