BugünSudansebeplerivar için okuyoruz. Niyeti
Estağfirullahe ve etübü ileyh. Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
Ya Erhamerrâhimin Ya Erhamerrâhimin Ya Erhamerrâhimin Havva arkadaşımızın yetim hakkını ve annesinin hakkını yiyen zalimi tez zamanda yola getir. Haklarını en yakın zamanda tastamam bir şekilde hayırlısıyla alıp, kolayca hayırla ev almalarını nasip et.
Tez vakitte komşu eziyetinden kolaylıkla kurtulmasını nasip et Ya Rahman (C.C.).
Birkaç yıl önce ayrıldığı işten tazminatını,
bu hafta içinde tam bir şekilde hayırla almasını, nasip et. Haksızlık yapmaya çalışanlara sen fırsat verme, Havva’yı koru Ya Hafız (C.C.) Amin.
Maddi ve manevi tüm sıkıntılarını gider ferahlık ver Ya Selâm (C.C.). Üzerindeki nazarı gider şifa ver Ya Şafi (C.C.). Bizlerin de her türlü sıkıntımızı gider dualarımızı hayırla kabul eyle ya Mucib (C.C.) Amin.
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
YagmurSendeanlarsn
G Guldemyz
mavibaloncuk
Sudansebeplerivar
R rainyy niyetine el cami esmasını 200 defa okudum Allah kabul etsin inşallahBugün benim için okuyoruz. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Erkek kardesime sifa ver. Bana safi isminle tez vakitte sifa ver. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru.Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Borclarimizi kolaylikla odeyebilelim. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
YagmurSendeanlarsn
G Guldemyz
mavibaloncuk
Sudansebeplerivar
Ay onu unuttum pardon. Paylasiyorum hemen
Olur canım öyle sorun degilSudansebeplerivar niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah R rainyy kusura bakmayın geciktirdim moralim bozuk kendime gelmeye çalışıyorum
Kaç kişiye okuyacammavibaloncuk diğer arkadaşlara okursun bu esmayi
Günü geldiğinde yani bana okumaya gerek yok demek istedimKaç kişiye okuyacam
tedavi oluyordunuz siz de olumsuz mu oldu yoksa? Benim öyle oldu da ...Sudansebeplerivar niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah R rainyy kusura bakmayın geciktirdim moralim bozuk kendime gelmeye çalışıyorum
R rainyy niyetine okudum. Allah kabul eylesinBugün benim için okuyoruz. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Erkek kardesime sifa ver. Bana safi isminle tez vakitte sifa ver. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru.Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Borclarimizi kolaylikla odeyebilelim. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
YagmurSendeanlarsn
G Guldemyz
mavibaloncuk
Sudansebeplerivar
Evet baştan değer iyi çıktı salı günü tekrar kan verdim doktor sağlıklı artış olmamış dedi yarın tekrar verecem ama umudum yoktedavi oluyordunuz siz de olumsuz mu oldu yoksa? Benim öyle oldu da ...
hayır bu kez 3 embriyo transfer edilmesine rağmen tutmadı. Tüm embriyolarim da bitti. Ben zamanına çok inaniyorum. Boşuna üzuluyor ve koşturuyoruz inanın nasip olacaksa tedavisiz de olacak. Ben bu tedavi işlerinden soğudum çünkü maddi manevi bitirdi beni. Allah büyük verecekse her an verecek. Kalbini ferahlatmaya çalış , nasip olan gelecek başına. Rabbim sana da en kısa sürede sağlıklı ve kolaylıkla nasip etsinEvet baştan değer iyi çıktı salı günü tekrar kan verdim doktor sağlıklı artış olmamış dedi yarın tekrar verecem ama umudum yokkimyasal gebelik oldu sanırım
Size de üzüldüm Allah hayırlısını sağlıklısını kolaylıkla nasip etsin inşallahduadan başka elimizden birşey gelmiyor
Sizin tutmadı mı
Amin Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhayır bu kez 3 embriyo transfer edilmesine rağmen tutmadı. Tüm embriyolarim da bitti. Ben zamanına çok inaniyorum. Boşuna üzuluyor ve koşturuyoruz inanın nasip olacaksa tedavisiz de olacak. Ben bu tedavi işlerinden soğudum çünkü maddi manevi bitirdi beni. Allah büyük verecekse her an verecek. Kalbini ferahlatmaya çalış , nasip olan gelecek başına. Rabbim sana da en kısa sürede sağlıklı ve kolaylıkla nasip etsin
Amin sağol canım güzel duaların içinRabbim imtihanınızı kolaylaştırsınRabbim tez zamanda hayırlısıyla; hayırlı, sağlıklı, imanlı evlatlar nasip etsin size mavibaloncuk G Guldemyz
Bütün dua topiklerinde de beraberiz, niye
Çünkü bizim kızların maşaallahı var bizler ümitsiz olmayalım hiç inşaallah
Şeytan o ümitsizliğini moral bozuculuğunu alsın da bizlerden uzak olsun. Biz şeytanın vesvese verip moral bozmasından Allah’a sığındık.
Bize Allah yeter. “O” ne güzel vekildir.
Allah, ol der olur
Allah razı olsun rabbim herkesin muradını tez vakitte hayırla nasip etsinRabbim imtihanınızı kolaylaştırsınRabbim tez zamanda hayırlısıyla; hayırlı, sağlıklı, imanlı evlatlar nasip etsin size mavibaloncuk G Guldemyz
Bütün dua topiklerinde de beraberiz, niye
Çünkü bizim kızların maşaallahı var bizler ümitsiz olmayalım hiç inşaallah
Şeytan o ümitsizliğini moral bozuculuğunu alsın da bizlerden uzak olsun. Biz şeytanın vesvese verip moral bozmasından Allah’a sığındık.
Bize Allah yeter. “O” ne güzel vekildir.
Allah, ol der olur