Niyetin için okudum canim. Allah kabul etsin
Y Yaz2021 niyetine okudum. Allah kabul etsin
Okudum Rabbim kabul etsin inşaallah canım
Evet canım geldiiim devam ediyorumSudansebeplerivar devam etmiyor musun canım?
Niyetime okudum Rabbim kabul etsin inşaallahBugünYagmurSendeanlarsn için okuyoruz. Niyeti
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Ya Rabbi yağmurun günahlarını bağışla yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn
Niyetin için okudum canim. Allah kabul etsinnBugünYagmurSendeanlarsn için okuyoruz. Niyeti
Ya Rabbi yağmurun günahlarını bağışla yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn
BugünYagmurSendeanlarsn için okuyoruz. Niyeti
Duayı paylaşınca altına listedekileri de etiket yaparsanız bildirim gelir böyle olunca unutabiliyoruz
Tamam öyle yapayimDuayı paylaşınca altına listedekileri de etiket yaparsanız bildirim gelir böyle olunca unutabiliyoruz
BugünGuldemyz için okuyoruz. Niyeti
3 yıldır tüpbebek tedavisi görüyorum. Şu anda da tedavi içersindeyim. Sağlıklı, hayırlı ve ahlaklı bir evlat diliyorum rabbimden. Dua edenlerin ve benim tüm niyetlerimizin gerçekleşmesini diliyorum..
Y Yaz2021
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
Sudansebeplerivar