Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dileklerimiz için 4444 salat-ı tefriciye
- Konu Sahibi else03
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Mart 2014
- 944
- 103
- 63
tamam canım bende bu duayı abdestli okumaya dikkat ediyorum :)Kizlar bende karilirim ama haftaya carsamba abdest alacağım
Canim zaten boy abdestli tevbe istigfar getirip okumak peyganberimize saygi acisindan onemlitamam canım bende bu duayı abdestli okumaya dikkat ediyorum :)
1. Damla 250
2. Else03
3. melisamelisss
4. @-Naz-
5. N NhrAda 200
6. @nerdengeldibumelek
7. @ysbam
OKUNAN 450
KALAN 3994
2. Else03
3. melisamelisss
4. @-Naz-
5. N NhrAda 200
6. @nerdengeldibumelek
7. @ysbam
OKUNAN 450
KALAN 3994
- 27 Mart 2014
- 944
- 103
- 63
Evet canım bugun swninkini bitiririz inşallahKizlar daha duyarli olalim. Diger arkadaslarimiza da sira gelsin .uzatmayalim dua suresini
- 27 Mart 2014
- 944
- 103
- 63
Canim naz listeden ciktiKizlar daha duyarli olalim. Diger arkadaslarimiza da sira gelsin .uzatmayalim dua suresini
Canim zaten oyle yapilir. Daha once de oyle yapilmisti herhafta 1 kisiye .Birde uzun sursun belki ama maneviyatli tek tek okunmalidir ve sonunda peygamberimizin ruhuna bagislanarak tabi ki dualarin kabul oldugu bir vakitte duasi yapılma li
- 27 Mart 2014
- 944
- 103
- 63
Canım insanlardan ses çıkmıyo üç kişiden ses çıktı bence üç kişi birbirimize okuyalım...Nerelerdesiniz? Duzenli okunacaksa devam etcem. Daha oncede tefriciye okindugunda herkes duzenli giriyordu.Duayi uzatmamak en guzeli. Gunluk 10 tane de olsa okuyalim.Hak yenmesin.
- 27 Mart 2014
- 944
- 103
- 63
Tabiki ozaman baştan liste yağıcaz zaten katılanlardan cevap yokBen de katılabilir miyim
- 27 Mart 2014
- 944
- 103
- 63
Canim ben kendime başladım erken Bitirim sandım ama bugün son günüm bitiyor benimki sonra hemen seninki başlayıp yazarım sayısını akşam yada yarınCanim zaten oyle yapilir. Daha once de oyle yapilmisti herhafta 1 kisiye .