- 23 Ağustos 2019
- 828
- 1.439
- 33
- Konu Sahibi Snigurucka
- #2.421
Yok canim yeni liste oluşmadi kişi azlığı var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum hayırlı doğumlar diliyorum. İnşallah sağlıkla mutlulukla bebeğini büyüt. Helal olsun benden yanaKızlar nasılsınız?
Nasipse cuma günü dogumum olacak. Persembe gunune kadar takip ettigim bir dua listesi var onu bitirip hesabımı bir süreliğine kapattıracagım. Hakkınızı helal edin benden yana helal olsun. Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah ♥
Cok sagol canim inşallahKuzum hayırlı doğumlar diliyorum. İnşallah sağlıkla mutlulukla bebeğini büyüt. Helal olsun benden yana![]()
Aminn canım inşallah. İsteyen herkese rabbim nasip etsinCok sagol canim inşallah ♥ sende yavrunu Saglıkla kucagına al inşallah ♥
Cok sagol canim Allah kolay dogumlar nasip etsin insAllahKızlar nasılsınız?
Nasipse cuma günü dogumum olacak. Persembe gunune kadar takip ettigim bir dua listesi var onu bitirip hesabımı bir süreliğine kapattıracagım. Hakkınızı helal edin benden yana helal olsun. Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah ♥
Helal olsun canım birlikte dua ediyorduk hamileleik için zaman nasıl geçiyor hamile kaldin doğumun bile yaklaştı geldi çattı Rabbim kolayliklar nasip eylesin sana inşallahKızlar nasılsınız?
Cok sagol canimHelal olsun canım birlikte dua ediyorduk hamileleik için zaman nasıl geçiyor hamile kaldin doğumun bile yaklaştı geldi çattı Rabbim kolayliklar nasip eylesin sana inşallah
Kızlar nasılsınız?
Kızlar nasılsınız?
Canım benim cok sagolÇok güzel bi his rabbim anne olmak isteyen herkese o heyecanı o güzelliği tattırsın. Bebeğini sağlıkla,hayırlısı ile kucağına al inşallah.
allahım analı babalı büyütsün insallah arkadasım bızlerede dua et dogumda rabbım bizlerde nasip etsin bu güzel duyguyu benden yanada helal olsun canımKızlar nasılsınız?
Cok sagol canim inşallah. Rabbim tez zamanda saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahallahım analı babalı büyütsün insallah arkadasım bızlerede dua et dogumda rabbım bizlerde nasip etsin bu güzel duyguyu benden yanada helal olsun canım
Kızlar ben geldim liste devam etmemişen kısa zamanda tekrar baslayalım inşallah ❤
Hosbuldum canım iyiyim şükür bebekte iyi klasik gaz sorunlarıCnm hoşgeldin♡ nasılsın, bebiş nasıl?