- Konu Sahibi Snigurucka
Liste başladı ikinci arkadaşa geçtik kabul ederseniz ekliyimBen de katilabilir miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Liste başladı ikinci arkadaşa geçtik kabul ederseniz ekliyimBen de katilabilir miyim
canım ye nı gördüm mesajını sen okudun mu okumadıysan ben bugun okurum@tugce0640
tugce0640 33 adet okudu
kardelen_08
kardelen_08 35 adet okudu
@ C cansu_tr C cansu_tr 35 adet okudu
durkan
durkan 35 adet okudu
[IMG alt="Hazal"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/197/197853.jpg?1534748416[/IMG] Hazal 35 adet okumadi
D Durunado D Durunado 35 adetokudi
love_story
love_story 35 adet okudu
@ K Khvekokusu20 K Khvekokusu20 35 adet okudu
@@Umithepvar 35 adet okudu . canlar liste bu şekilde
tugce0640
tugce0640 arkadaşımız için okuyoruz
tugce0640 canım Hazal arkadaşımız şuana kadar okumadi nasıl yapalim istersen ben okuyayım onun yerine ister kendin oku sen nasıl dersen listeden çıkartacağım zaten en son 3 Mart'ta girmiş siteye
Kuzum bende okudum Allah kabul etsin insallahtugce0640 39 adet
kardelen_08 40adet
C cansu_tr 39 adet
durkan 39 adet
D Durunado 39 adet
love_story 39 adet
K Khvekokusu20 39 adet
U Umithepvar 39 adet
kardelen_08 arkadaşımızın duasindayiz .
Sitenin yeni halinden nefret ettim hiç güzel değil eski haline donse ne güzel olur
Okurum ben canım birazdan okundu say haberin olsun bugünkü okumalarimi bitirdim çok şükürcanım ye nı gördüm mesajını sen okudun mu okumadıysan ben bugun okurum
allah razı olsun canım agzına saglıkOkurum ben canım birazdan okundu say haberin olsun bugünkü okumalarimi bitirdim çok şükür
Okudum Allah kabul etsin inşallah canım
Daha sürer canım 2 kişi yeni bitti . İki kişiye fazladan dua okurum dersen listeye ekleyim kimseye hak geçmesin diye uğraşıyorumYeni liste yapacağınız zaman,
haber verir misiniz rica etsem?
Seve seve okurum.Daha sürer canım 2 kişi yeni bitti . İki kişiye fazladan dua okurum dersen listeye ekleyim kimseye hak geçmesin diye uğraşıyorum
Arkadaşların itiraz edeceğini sanmıyorumSeve seve okurum.
Herkesin nasibi onu bulur.
Diğer Arkadaşların da itirazı yoksa listeye beni de eklemenize memnun olurum.
Teşekkür ederim,Arkadaşların itiraz edeceğini sanmıyorumtugce0640 ve
kardelen_08 arkadaşımıza 33er tane Fatiha okumanızı rica ediyorum o zaman herkesin içi rahat olur . Şuan seni listeye eklemedim henüz okuyan yok listeyi guncelleyecegim.