- Konu Sahibi Snigurucka
M
Maviruya30
için 78 tane Fatiha okudum canlar . Ayetel Kursiye başlayacağım birazdan haberiniz olsun
Snigurucka

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son iki arkadaşımız kaldı liste başa dönünce eklerimNasıl dahil oluyoruz arkadaşlar duaya ? Bende sevdiğimle evlenmek için dua istiyorum
Okudum canımDUA SIRASI :
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak MAZERETLİ ✔
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak MAZERETLİ ✔
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak MAZERETLİ✔
kardelen_08 ---> En yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmak ( 78 ADET )
M Maviruya30 -------> Hayırlısıyla sağlıklı evlat sahibi olmak ( 79 ADET )
( 78 ADET )
M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
( 78 ADET )
Okudum , Allah kabul etsin.DUA SIRASI :
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak MAZERETLİ ✔
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak MAZERETLİ ✔
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak MAZERETLİ✔
kardelen_08 ---> En yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmak ( 78 ADET )
M Maviruya30 -------> Hayırlısıyla sağlıklı evlat sahibi olmak ( 79 ADET )
( 78 ADET )
( 78 ADET )
canım beni yarin ekleyebilirmisin liseye bitti mazeretimDUA SIRASI :
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak (63 ADET)
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak
MAZERETLİ✔
kardelen_08 ---> En yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmak ( 63 ADET )
M Maviruya30 -------> Hayırlısıyla sağlıklı evlat sahibi olmak
( 63 ADET )
( 62 ADET )
( 62 ADET )
Okudum Allah kabul etsinDUA SIRASI :
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak (63 ADET)
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak
MAZERETLİ✔
kardelen_08 ---> En yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmak ( 63 ADET )
( 63 ADET )
( 62 ADET )
( 62 ADET )
Okudum, Allah kabul etsin.DUA SIRASI :
MAZERETLİ✔
( 63 ADET )
( 62 ADET )
( 62 ADET )
Ceyl_an canim ekliyorum senide
Siraya gore 313 fatihayı hepimize bolusturup okuyoruz. Isimlerin yanına yazıyorum kaç adet okunacağını 2 gün içinde okuyoruzTeşekkürler arkadaşım ama ben nasıl okunduğunu anlayamadım bana açıklayabilirmisiniz kaç tane okuyoruz günde ?
Okudum, Allah kabul etsin.DUA SIRASI :
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak (45 ADET)
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak (45 ADET)
kardelen_08 ---> En yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmak ( 45 ADET )
M Maviruya30 -------> Hayırlısıyla sağlıklı evlat sahibi olmak ( 45 ADET )
( 45 ADET )
( 44 ADET )
Ceyl_an --> sevdiği kişiyle hayırlısıyla evlenmek (44 ADET )