- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 83
- 29
- Konu Sahibi Snigurucka
canım ben devam etıremem tedavıye baslıyacagım çünküKimseye teslim etmedim canım sordum devam ettirmek isteyen olursa diye. Istersen sen devam ettir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben devam etıremem tedavıye baslıyacagım çünküKimseye teslim etmedim canım sordum devam ettirmek isteyen olursa diye. Istersen sen devam ettir
Ben devam ettireyim aslında zor olacak ama maksat liste devam etsintugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
kardelen_08 ---> En yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmak
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
@Ceylankucuk --> sevdiği kişiyle hayırlısıyla evlenmek
durkan ----->
Kızlar yeni liste bu şekilde devam ettirmek isteyen varmi? Ben ayrılıyorum hepinizden Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda kimin ne niyeti varsa versin insallah
Başka katılan olmazsa bu şekilde yarın başlarız listeyetugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
durkan ----->
Kızlar yeni liste bu şekilde ben liste devam etsin diye öne atıldım ama listeyi devam ettirmek isteyen varsa ben bırakırım .
İlk Tuğçe arkadaşımızın duasindayiz
1.tugce0640 63 adet
2.kardelen_08 63adet
3. C cansu_tr 63âdet
4. @Ceylankucuk 62 adet
5.durkan 62 adet
Evet canımSelenofil listeye katılmak ister misin
Ben katılmak isterim canım. Nasıl okuyoruz kalan usulü mü yoksa kişi sayısına göre mi paylaşıyoruz?Başka katılan olmazsa bu şekilde yarın başlarız listeye
liste bu şekilde mı canımSelenofil listeye katılmak ister misin
Sayı paylastiriyoruz canımBen katılmak isterim canım. Nasıl okuyoruz kalan usulü mü yoksa kişi sayısına göre mi paylaşıyoruz?
Ne kadar sure icinde okuyoruz canım?Listeyi başlattım hayırlı olsun inşallah
Bı gün içinde okunması gerekiyor duan sırası geldiğinde yazarız canımNe kadar sure icinde okuyoruz canım?
Benim duam da hayırlı,sağlıklı ve imanlı bir evlat.![]()
Bende istiyorum sınavımı geçmek için ama ne okumam lazım kactane soylermisinizBı gün içinde okunması gerekiyor duan sırası geldiğinde yazarız canım
Listeyi başlattım canımBende istiyorum sınavımı geçmek için ama ne okumam lazım kactane soylermisiniz
Okudum, Allah kabul etsin.tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
durkan ----->
Selenofil
D Durunado hayırlı sağlıklı imanlı bir evlat
Kızlar yeni liste bu şekilde ben liste devam etsin diye öne atıldım ama listeyi devam ettirmek isteyen varsa ben bırakırım .
1. @tugce0640 43 adet okudu
2. @kardelen_08 45adet
3. @cansu_tr 45âdetokudu
4. @Ceylankucuk 45 adet
5. @durkan 45 adet
6. @Hazal 45 adet
7. @Durunado 45 adett okudu
okudum canımtugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
durkan ----->
Selenofil
D Durunado hayırlı sağlıklı imanlı bir evlat
1. @tugce0640 43 adet okudu
2. @kardelen_08 45adet
3. @cansu_tr 45âdetokudu
4. @Ceylankucuk 45 adet
5. @durkan 45 adet
6. @Hazal 45 adet
7. @Durunado 45 adett okudu