- Konu Sahibi Snigurucka
-
Okudum ben . Arkadaşımız inşallah hayırlı sonuçlar alırDUA SIRASI :
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak ( 45 ADET )
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak ( 45 ADET )
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak ( 45 ADET )
kardelen_08 ---> En yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmak ( 45 ADET )
M Maviruya30 -------> Hayırlısıyla sağlıklı evlat sahibi olmak ( 45 ADET )
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
( 44 ADET )
M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
( 44 ADET )
Okudum , Allah kabul etsin.DUA SIRASI :
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak ( 45 ADET )
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak ( 45 ADET )
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak ( 45 ADET )
kardelen_08 ---> En yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmak ( 45 ADET )
M Maviruya30 -------> Hayırlısıyla sağlıklı evlat sahibi olmak ( 45 ADET )
( 44 ADET )
( 44 ADET )
evet canım yarın transferim var nasip olursa. Allah razı olsun Rabbim hepimizede nasip etsin.90 tane okundu canımTamm canim sen okuyabilecek durumda olduğun zaman yazarsin. Yarın transferin vardı sanirim Allah kolaylık versin olumlu sonuclanir umarım ve güzel haberlerini aliriz
Doktordaydim sabah baktım siteye giriş yapılmıyordu sonra unutmuşum . Okudum Allah kabul etsin
Tamm canım sana ve diğer arkadaş icin bolusturucemevet canım yarın transferim var nasip olursa. Allah razı olsun Rabbim hepimizede nasip etsin.90 tane okundu canım
Okudum, Allah kabul etsin.DUA SIRASI :
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak ( 45 ADET ) OKUDU ✔
kardelen_08 ---> En yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmak ( 44 ADET )
M Maviruya30 -------> Hayırlısıyla sağlıklı evlat sahibi olmak ( 44 ADET )
( 45 ADET )
( 45 ADET )
okudum allah kabul etsin insllahDUA SIRASI :
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak ( 45 ADET ) OKUDU ✔
kardelen_08 ---> En yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmak ( 44 ADET )
M Maviruya30 -------> Hayırlısıyla sağlıklı evlat sahibi olmak ( 44 ADET )
( 45 ADET )
( 45 ADET )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?