- 12 Nisan 2007
- 817
- 815
- 628
- Konu Sahibi vuslatvakti
-
kuzum ben sadece ihlas suresini okurum ekdeki duanın bi ayet olup olmadığını bilmediğim için okumam sadece ihlas suresi okuyan olur dersen öyle okuyayım bende aklımda şüphe olsun istememBence de bunu okuyalım bi 1001 defa olanı şüphe varsa diğer sefer de okuruz başka dua okuruz şüphesi olanlarlada
ben de öyle düşünüyorum eğer sade ihlas okucaklarsa kalacağım bendekuzum ben sadece ihlas suresini okurum ekdeki duanın bi ayet olup olmadığını bilmediğim için okumam sadece ihlas suresi okuyan olur dersen öyle okuyayım bende aklımda şüphe olsun istemem
Yanlis anlamayin ukalalik yapmak istemiyorum ama verdiginiz adres cok matah bir adres degil ikincisi nedir bu dua surenin bir bolumumu ayetmi hadim nedir huddam nedir onlarin ismi aciklamasiyla okunur mu dua siz bizzat biliyormusunuz hadim ismi oldugunu hani kaynak nedir kaldiki kaynak gercekmi hadim ve huddamin ne olduguna baktiniz mi?
Bence siz o duanin arapcasini bulun bulabiliyorsaniz burada bilen arkadaslardan telaffuzu dogrumudur sorun sorusturun oyle okuyun oyle koca nette iki sonuc veren dua arastirmak lazim internet saklaban kayniyor
sadece ihlas okumasına varım kuzum ben . ekli dualar olursa ayet olmadığı içinde okumam .bu sayı kızlara çok gelirmi bilmiyorum ben okurumCanım biri okur diğeri okumaz olmaz o zaman 10.000 adet İhlas suresi okuyalım sadece 10.000 yani ben namaz kilicam isimlerinizi yazın dua edeyim şükür namazını 10 a kadar kılarim inşallah . 10.000 e tamam diyenler begensin ya da yorum yapsınlar kizlar
işte bunu kastediyodum diyemedim korkarım ben bu işlerden kızları da engellemek istemedimYanlis anlamayin ukalalik yapmak istemiyorum ama verdiginiz adres cok matah bir adres degil ikincisi nedir bu dua surenin bir bolumumu ayetmi hadim nedir huddam nedir onlarin ismi aciklamasiyla okunur mu dua siz bizzat biliyormusunuz hadim ismi oldugunu hani kaynak nedir kaldiki kaynak gercekmi hadim ve huddamin ne olduguna baktiniz mi?
Bence siz o duanin arapcasini bulun bulabiliyorsaniz burada bilen arkadaslardan telaffuzu dogrumudur sorun sorusturun oyle okuyun oyle koca nette iki sonuc veren dua arastirmak lazim internet saklaban kayniyor
canım sen kıl namazını biz de 10 da başlayalım duaya 10 bin topluca okuruz inşallahKızlar 10bine tamam diyenler buraya yazsinlar 10 .30 da hacet namazi kilicam isimlerinizle 11.30 a kadar da bitiririz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?