Dileklerimiz için 1001 ihlası serif okuyalım

Ben de okumamızda bir sakınca olacağını düşünmüyorum ama aklınızda şüphe olacaksa sadece ihlas okuruz. Çoğunluk ne derse uyarım ben.

ghyk canım aklında bi soru işareti varsa bi dahaki dua da beraber olabiliriz bizim için sorun yok kuşku varsa okuma istersen

kuzum bencede önce bu sayımızı okuyalım çoğunluk sağlanırsa , kızlarda okuruz derlerse diğer okumada onu okuyalım isterseniz kızlar ne düşünüyor bilmiyorum

Bence de bunu okuyalım bi 1001 defa olanı şüphe varsa diğer sefer de okuruz başka dua okuruz şüphesi olanlarlada

Bence de bunu okuyalım bi 1001 defa olanı şüphe varsa diğer sefer de okuruz başka dua okuruz şüphesi olanlarlada
kuzum ben sadece ihlas suresini okurum ekdeki duanın bi ayet olup olmadığını bilmediğim için okumam sadece ihlas suresi okuyan olur dersen öyle okuyayım bende aklımda şüphe olsun istemem

kızlar ben o zaman izninizle çıkayım soraki turlarda bana haber verirsiniz .
burcin sen ilgileniyosun sanırım canım eğer sadece sayıyla ihlas suresi okursanız ben olacağım bilgin olsun canım
Allah dualarınızı kabul etsin

kuzum ben sadece ihlas suresini okurum ekdeki duanın bi ayet olup olmadığını bilmediğim için okumam sadece ihlas suresi okuyan olur dersen öyle okuyayım bende aklımda şüphe olsun istemem
ben de öyle düşünüyorum eğer sade ihlas okucaklarsa kalacağım bende

Yanlis anlamayin ukalalik yapmak istemiyorum ama verdiginiz adres cok matah bir adres degil ikincisi nedir bu dua surenin bir bolumumu ayetmi hadim nedir huddam nedir onlarin ismi aciklamasiyla okunur mu dua siz bizzat biliyormusunuz hadim ismi oldugunu hani kaynak nedir kaldiki kaynak gercekmi hadim ve huddamin ne olduguna baktiniz mi?
Bence siz o duanin arapcasini bulun bulabiliyorsaniz burada bilen arkadaslardan telaffuzu dogrumudur sorun sorusturun oyle okuyun oyle koca nette iki sonuc veren dua arastirmak lazim internet saklaban kayniyor

Tamam ne okuyalım derseniz onu okuruz. Şüpheyle olmaz.

Canım biri okur diğeri okumaz olmaz o zaman 10.000 adet İhlas suresi okuyalım sadece 10.000 yani ben namaz kilicam isimlerinizi yazın dua edeyim şükür namazını 10 a kadar kılarim inşallah . 10.000 e tamam diyenler begensin ya da yorum yapsınlar kizlar

Canım biri okur diğeri okumaz olmaz o zaman 10.000 adet İhlas suresi okuyalım sadece 10.000 yani ben namaz kilicam isimlerinizi yazın dua edeyim şükür namazını 10 a kadar kılarim inşallah . 10.000 e tamam diyenler begensin ya da yorum yapsınlar kizlar

Yaptığın ukalalik değil tabiki canım Allah rizasi için bilgi veriyosun. . Bizlerde tamamen arastiriyoruz

sadece ihlas okumasına varım kuzum ben . ekli dualar olursa ayet olmadığı içinde okumam .bu sayı kızlara çok gelirmi bilmiyorum ben okurum

işte bunu kastediyodum diyemedim korkarım ben bu işlerden kızları da engellemek istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…