- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
Allah razi olsun kuzumBende okurum canım hatta hasta olup musait olmayan birileri için de okuyabilirim idare ederim yani mümkün olduğunca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razi olsun kuzumBende okurum canım hatta hasta olup musait olmayan birileri için de okuyabilirim idare ederim yani mümkün olduğunca
Anladım canım. Çok soru sordum sağol cevabın içinEvet 3-4 gunde okudum ayri zamanlarda okudum yani arada 6-7 ay vardir ayri ayri 1001 okudum
Rica ederim ne demekAnladım canım. Çok soru sordum sağol cevabın için
1 günde okunabilecek bir sayı gibi geliyor canım. Ben her daim yardıma hazırım.Hanimlar yarin fatiha listemizi hazirlayacagim muaf olan arkadaslar 129 ya latif ve 41 adet salavati fatih okurlar musait olanlarimiz fatiha
cilekli_sut ve
gulbera disinda muaf olaniniz varmi?
Krew abla arkadasiniz fatiha okumasinda var mi?
Sizden ricam dualarimizi kisi kisi niyetlenmemiz yani toplu okudum listeyi bitti olayi yapmayalim biliyorum aramizda 1001 i kisa surede okuyacak olanlar var ama o zaman son siradaki arkadasin duasi 20 gun erken okunmus oluyor hep beraber okuyalim derim
tabiki ana konumuz takipte iletisimde olmamiz sayfamizi takip etmemiz olur bazen biri okuyamaz aniden muaf olan olur takipte olursak imece usulu kisa surede dualarimizi bitiririz
Birde biri geri doner baska bir kisi tatile cikar derken sayimiz degisir tefriciye gibi sabit kalmaz onun icin her duamizda sayiya bakalim olur mu?
Zaman sorucaksiniz ama suan herkes donmedi yaklasik 5kisilik muafiyet olsa 15 kisiyiz desek 66 adet fatiha duser benim icin gunluk okumaya uygun bir sayi ama onemli olan sizlersiniz
Etiket disinda ozel mesajla duamiz basladi diye atacagim tefriciye kadar detay yazmam ama ana sayfadan etiket gitmeyenler rahatlikla kacirmadan takip edebilirler
Yarin baslatiriz insallah
evTik
O Ozzgeee
Patronicee
Krew
rudecute
gulbera
C cansu_tr
cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew
whiterose00
F Ftszynp
heidi1017
denizinmavisi
segazel
SuUtku
Krew (ark)
Namaria
eilenn
bir garip oblomov
M mer_4260
Aminnnn1 günde okunabilecek bir sayı gibi geliyor canım. Ben her daim yardıma hazırım.Hayırlı olsun dualarımız inşaallah.
![]()