• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

Okudum canım Allah kabul eylesin inşallah ülkemiz selametle çıkar inşallah. Fatiha mıza başlayalım ben varımm

HANİMLAR TEFRİCİYESİNİ BİTİRENLER İCİN TOPLU OKUMA LİSTEMİZİ HAZİRLAYAYİM DEDİM BASLAMAK İSTEYENLER İCİN
KENDİ ULKEMİZİN FERAHİ TEROR FELAKETİMİZİN SON BULMASİ HALEPTEKİ KARDESLERİMİZİN FERAHA CİKMASİ SAVASİN SONA ERMESİ NİYETİYLE 17161 YA SELAM ESMASİ VE 21 ADET KAHHAR SALAVATİ OKUYORUZ (salavatin anlami meali ekli resimde)

Krew Krew abla arkadasin katilacakmi bilmedigimden eklemedim katilirsa kendi sayimizdan veririz nefesi olur
@ heidi1017 heidi1017 katilacakmis gibi listeye aldim cnm ama devam etmezsen sayini bolusuruz
Bu liste toplu okumadir fatiha icin yaptigimda salavat okumamizda yer degisenleri eski duzeninde yayinliyacagim bilginize esmada 1 fazlayi ben okuyacagim hesaplarsaniz kafaniz karismasin
Baska dua etmek isteyenlerin kendi insiyatifine biraktim (hz yunus-fetih ilk ayet vb)salavatta cikanlarla biraz zorlanma oldu son zamanda bunalma olsun istemiyorum icten ve kendimizi vererek okumak nasip olsun insallah

KİSİ BASİ 858 YA SELAM ESMASİ

21 ADET:''Salli ve sellim ve barik ya Kahharu ve bil kafikher aduvve Muhammedin ve alihil ebrar.''

evTik evTik OKUNDU
O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee Patronicee OKUNDU
Krew Krew OKUNDU
rudecute rudecute NAMERİA OKUDU
gulbera gulbera OKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
cilekli_sut cilekli_sut OKUNDU
B BEYBISIM OKUNDU
Bluedew Bluedew OKUNDU
whiterose00 whiterose00 OKUNDU
F Ftszynp OKUNDU
denizinmavisi denizinmavisi OKUNDU
Krew Krew (ark)
SuUtku SuUtku OKUNDU

heidi1017 heidi1017 OKUNDU
Namaria Namaria OKUNDU
eilenn eilenn OKUNDU
@bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260 OKUNDU

Hanimlar yarin fatiha listemizi hazirlayacagim muaf olan arkadaslar 129 ya latif ve 41 adet salavati fatih okurlar musait olanlarimiz fatiha
cilekli_sut cilekli_sut ve gulbera gulbera disinda muaf olaniniz varmi?
Krew Krew abla arkadasiniz fatiha okumasinda var mi?

Sizden ricam dualarimizi kisi kisi niyetlenmemiz yani toplu okudum listeyi bitti olayi yapmayalim biliyorum aramizda 1001 i kisa surede okuyacak olanlar var ama o zaman son siradaki arkadasin duasi 20 gun erken okunmus oluyor hep beraber okuyalim derim

tabiki ana konumuz takipte iletisimde olmamiz sayfamizi takip etmemiz olur bazen biri okuyamaz aniden muaf olan olur takipte olursak imece usulu kisa surede dualarimizi bitiririz
Birde biri geri doner baska bir kisi tatile cikar derken sayimiz degisir tefriciye gibi sabit kalmaz onun icin her duamizda sayiya bakalim olur mu?

Zaman sorucaksiniz ama suan herkes donmedi yaklasik 5kisilik muafiyet olsa 15 kisiyiz desek 66 adet fatiha duser benim icin gunluk okumaya uygun bir sayi ama onemli olan sizlersiniz

Etiket disinda ozel mesajla duamiz basladi diye atacagim tefriciye kadar detay yazmam ama ana sayfadan etiket gitmeyenler rahatlikla kacirmadan takip edebilirler

Yarin baslatiriz insallah

evTik evTik
O Ozzgeee
Patronicee Patronicee
Krew Krew
rudecute rudecute
gulbera gulbera
C cansu_tr
cilekli_sut cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew Bluedew
whiterose00 whiterose00
F Ftszynp
heidi1017 heidi1017
denizinmavisi denizinmavisi
segazel segazel
SuUtku SuUtku
Krew Krew (ark)

Namaria Namaria
eilenn eilenn
bir garip oblomov bir garip oblomov
M mer_4260

Son düzenleme:
Arkadaşımda okuyacakmış. Daha okuyup kumadığını bildirmedi. Okuyacağım demişti. Geç bildirirse sabah sizlere mutlaka dönüş yaparım. İyi geceler.

Hanimlar yarin fatiha listemizi hazirlayacagim muaf olan arkadaslar 129 ya latif ve 41 adet salavati fatih okurlar musait olanlarimiz fatiha
cilekli_sut cilekli_sut ve gulbera gulbera disinda muaf olaniniz varmi?
Krew Krew abla arkadasiniz fatiha okumasinda var mi?

Sizden ricam dualarimizi kisi kisi niyetlenmemiz yani toplu okudum listeyi bitti olayi yapmayalim biliyorum aramizda 1001 i kisa surede okuyacak olanlar var ama o zaman son siradaki arkadasin duasi 20 gun erken okunmus oluyor hep beraber okuyalim derim

tabiki ana konumuz takipte iletisimde olmamiz sayfamizi takip etmemiz olur bazen biri okuyamaz aniden muaf olan olur takipte olursak imece usulu kisa surede dualarimizi bitiririz
Birde biri geri doner baska bir kisi tatile cikar derken sayimiz degisir tefriciye gibi sabit kalmaz onun icin her duamizda sayiya bakalim olur mu?

Zaman sorucaksiniz ama suan herkes donmedi yaklasik 5kisilik muafiyet olsa 15 kisiyiz desek 66 adet fatiha duser benim icin gunluk okumaya uygun bir sayi ama onemli olan sizlersiniz

Etiket disinda ozel mesajla duamiz basladi diye atacagim tefriciye kadar detay yazmam ama ana sayfadan etiket gitmeyenler rahatlikla kacirmadan takip edebilirler

Yarin baslatiriz insallah

evTik evTik
O Ozzgeee
Patronicee Patronicee
Krew Krew
rudecute rudecute
gulbera gulbera
C cansu_tr
cilekli_sut cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew Bluedew
whiterose00 whiterose00
F Ftszynp
heidi1017 heidi1017
denizinmavisi denizinmavisi
segazel segazel
SuUtku SuUtku
Krew Krew (ark)

Namaria Namaria
eilenn eilenn
bir garip oblomov bir garip oblomov
M mer_4260
1 günde okunabilecek bir sayı gibi geliyor canım. Ben her daim yardıma hazırım.:KK200: Hayırlı olsun dualarımız inşaallah.:dua:

Arkadaslar birde krewin ark kadar olan listenin duasinda degisim varsa atarsiniz yoksa dualarinizi ayni varsayicam bilginize

Back
X