azimli anne (etiket icin cnm sana gelmiyor diye)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adini daglara yazsam gelmeyecek gulumBana da etiket gelmiyor özge. Bir daha adımı silip etiketler misin)
Umut için okudum rabbim kabul etsin.
özel mesajla geliyor bende ozaman bakıyorum.Adini daglara yazsam gelmeyecek gulum
Haber etiketlerinde silip silip yaziyorum hatta cogunda takilip algilamiyor ama tekte etiketlerim tabiki yazdim ama teknik sorun diye ya oda gitmedi yada yapacak biseyleri yok (banada baska gruplarda uyari gelmiyor bildirimi tiklayinca orda yaziyor ama o kirmizi uyari yok)ozel mesaj geliomu
bayram olacağı için bende izine çıkıcam. telefondan çok iyi takip edebilirmiyim bilmiyorum bende.evTik
Y yesil_zeytin_
Patronicee
@rude girl
gulbera
C cansu_tr
eilenn
cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew
umut-16
azimli anne
Bebelerim ben cumartesi yola cikiyorum nasipse bu duamiz bitmis olur simdi sizlere sormak istedigim su yeni listeyi isterseniz yaparim hazirlarim ben takip ederim diyen bir arkadasa ozelden atarim sizler devam edersiniz (ben okurum gun gun ama listede beni eklemezsiniz aslolan orda ismimin olmasi degil gonul takilmadan devam edersiniz olur haber veremem huzursuz olurumama okurum siz bana okunayin sizin guzel dilekleriniz yetiyor bana ) ben donunce devralirim isterseniz 15 gun ara veririz ona karar verelim olaki devam edelim derseniz
Dua icinde yine (bayram uzeri yogunluk vs olacagindan)esma ve salavat dusundum
66 ya Vekil esmasi ve vekil esmasinin salavati 14 adet kitapta 7 sabah 7 aksam yaziyor (kitapta oyle yaziyor ama imkani olan oyle okur olmayan hepsini bir okur)
Sonra yine uzun salavatlara veya istediginiz baska bir duaya geceriz dedim herkesin fikri onemli benim icin
Bende bir ariza var galiba ben tekte etiketlerim cnmözel mesajla geliyor bende ozaman bakıyorum.
diğer gruplardan geliyor bana bildirim.
neyse sağlık olsun ne yapalım
AMİN ... AMİN ...AMİN..Allah razı olsun canımUmut-16 (Duygu)Rabbım tez zamanda hayırlı ,sağlıklı,salih,uzun ömürlü evlatlar nasip eyle.Senin rızanla ya Evvel ismi hürmetine tez zamanda anne olmayı nasip eyle aile huzurunun ve sağlığının devanımı nasip et.
Amiiiin. İnşaAllah tez vakitte çok sağlıklı şekilde hamile kalsın. Öyle güzel öyle huzurlu öyle sağlıklı hamilelik dönemi yaşar ki şükür etmekten kendini alamasin. 9 ay 10 günün sonunda mis kokulu yavrusunu kucağına sağlıkla,bir avazda kolay ağrısız doğumla alsin inşaAllah. Vakti geldiğini düşündüğünde de bebeğine kardeş istediğinde Rabbim aratmadan nasip etsin inşaAllah. Yuvası çocuk sesleriyle,torun sesleriyle neşe kaynağı olsun.
55+21 okudum canım O Ozzgeee
Hanimlar genel bir katilim eksikligi olacak anladigim kadariyla olmazsa bayram sonrasi devam edelim