- 25 Aralık 2010
- 3.906
- 5.264
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm anca girebildim kusura bakma evet biri esma digeri salavat okuyabilirsinAdet olmuşum okuyabiliyor muyum
Merhaba listemiz alima kapali bu dua listesi (listedeki herkes)bittikten sonra katilmak isteyen kisileri aliyoruz yeni listede etiketleriz musait olursaniz katilirsinizArkadaşlar lütfen benide ekleyin, bende sizlere okumak ve banada okunmasını istiyorum
Çok istiyorum size mesaj atmıştım zaten Allah herkesin dualarını kabul etsin hayırlı tez ve kolay şekilde nasip olsun inşaAllahMerhaba listemiz alima kapali bu dua listesi (listedeki herkes)bittikten sonra katilmak isteyen kisileri aliyoruz yeni listede etiketleriz musait olursaniz katilirsiniz
Amin cumlemizin dualarini hakkinda hayirlisiyla kabul etsin mesajiniza cvp dondum sevgilerÇok istiyorum size mesaj atmıştım zaten Allah herkesin dualarını kabul etsin hayırlı tez ve kolay şekilde nasip olsun inşaAllah
Oyyy cok gecmis olsun kuzum dikkat et kendine bol bol su ve normal cola (light icme aspartam var azdirir)iyi oluncada yaz ben merak ederim optm kocamanCanim arkadasimizin duasini sabah okuyacagim eger okumayan ben kalırsam beni okudu yaz olur mu ayiptir söylemesi ishal oldum resmen bacaklarim tutmuyor halsiz birakti beni bu yazdiklarimi bile yatakta yaziyorum hepinize hayirli geceler