Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki ekleriz ancak sik sik siteyi takip edip zamaninda haber vermeniz gerekiyor. Yoksa ben listeden cikartmak zorunda kaliyorum hem duada aksaklik oluyor hem vicdanen rahatsiz oluyorumYeni liste oluşturulacaksa rica etsem beni de eklermisiniz
Amin canım allah razı olsun55+21 okudum canım. Rabbim Zeliha kuluna da tez vakitte çok güzel,sağlıklı,huzurlu hamilelik nasip etsin. Listedeki isteyen tüm arkadaşlarımızın ki gibi cok sağlıklı hamilelik dönemi geçirip o tatlı ana sağlıkla kucağa almaya eristirsin Rabbim.
Aynen bende dualarla daha da umudum arttı inşallah bence devam edelim derim ben@_asmunikal_ evTik Patronicee rudecute gulbera eilenn C cansu_tr cilekli_sut B BEYBISIM
Kizlar ayni duamizi bir tur daha okumak istermisiniz Esmalarda biliyorsunuz devamlilik konusunda en az 21 gun okuyun derler hem yine gunluk ve bunalmadan okumus hemde devamlilik saglamis oluruz
Onun disinda yok baska okuyalim derseniz bu sefer onerim vekil esmasinin salavati olur bunua ayni uzunlukta o salavatta siz bir geri donus yapin ona gore katilacak iki yeni arkadasimiz var yonlendirme yapayim yok ara verelim sen donunce derseniz onada varim ancak onerim bu uygulamamizi ara doneminde siz kendiniz icin devam edin bende edicem siz kendinizde ne hissettiniz ben masallah daha olumlu hani dua ederken daha yonelerek olacak ruhu ile etmeye basladim biliyorsunuz her esmanin insan yaradilisina tecellisi farkli oluyor