Estafurullah cnm Allah kabul etsinOkudum canim
İnternetim bittiği için yazamadim kusura bakma
Bugunun guzel haberi masallah cnm cok sevindim gozunuz aydinMerhaba arkadaşlar. Salı aksamı saat 20.10 da kızım dunyaya geldi. Rabbim dualarımızı kabul etti. Rabbim sizinde dualarınızı kabul etsin. Hepinizden allah razı olsun. İnşalkah daha sonraki dualara katılacagım.
Merhaba arkadaşlar. Salı aksamı saat 20.10 da kızım dunyaya geldi. Rabbim dualarımızı kabul etti. Rabbim sizinde dualarınızı kabul etsin. Hepinizden allah razı olsun. İnşalkah daha sonraki dualara katılacagım.
Bugunun guzel haberi masallah cnm cok sevindim gozunuz aydin
Allah anali babali saglikli buyutmek nasip etsin,hayirli evlat olsun burada cok isteyen arkadaslarimiz var rabbim onlarada nasip etsin en kisa surede benim icin kokla annesi cok guzel kokar o simdi iyi bak ikinize
Cok tesekkur ederim kizlar. allah razi olsunŞükürler olsun rabbim dualari yakarislari duydu insallah Sağlıkla sıhhatle mutlu huzurlu yuvada buyutursun canim cok sevindim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..
Okuyan herkesin agzina yuregine saglik kizlar..umarim hepimizin dualari kabul olurPatronicee cnmmm senin duan bitti rabbim kabul eylesin kucagini saglikli sihhatli hayirli evlatlarla doldursun bizde sevinelim insallahhh
Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün. Torununu da göresin inşallah kızın gibiMerhaba arkadaşlar. Salı aksamı saat 20.10 da kızım dunyaya geldi. Rabbim dualarımızı kabul etti. Rabbim sizinde dualarınızı kabul etsin. Hepinizden allah razı olsun. İnşalkah daha sonraki dualara katılacagım.
Sagol canım. Rabbim sizinde dualarınızı en kısa zamanda kabul etsin.Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün. Torununu da göresin inşallah kızın gibi
Allah anali babali büyütsün canim benim hayirli bir evlat olmasini nasip eder inşallahMerhaba arkadaşlar. Salı aksamı saat 20.10 da kızım dunyaya geldi. Rabbim dualarımızı kabul etti. Rabbim sizinde dualarınızı kabul etsin. Hepinizden allah razı olsun. İnşalkah daha sonraki dualara katılacagım.
Sagolun allah razı olsun.Allah anali babali büyütsün canim benim hayirli bir evlat olmasini nasip eder inşallah