- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.407
Haydaa hayirlisi olsun cnm uzulme Rabbim daha guzel kapilar acacaktir insallah cok beklemeden cok kisa surede dahada guzel riziklar nasip olsun
Bu son donem yasananlardan dolayi falanmi yasananlari firsata ceviren sirket maalesef cok arkadasimida ortalik cok karisik ne olacagimiz belli degil kuculmeye gidecegiz kredilerimiz falan var diye cikartmislar dun ki memnunlardi sorunu falan yoktu isle yada calisanlarla oda neye ugradigini sasirmis hepimize hayirli rizk kapilari acilir insallah burada yazar mutlulugumuzu paylasiriz
Büyük bi oteller zincirin de genel muhasebe sorumlusu olarak çalışıyordum
Zaten en ufak bi olaydan bile turizm hemen etkileniyor turistler elini ayağını çekiyor haliyle bundan çalışanlar etkileniyor
Havalimanı patlamasından sonra işler kötüye gitmeye başladı birde bu siyasi olaylar üzerine tuz biber oldu
Aslında otelin sahipleri acayip varlıklı öyle böyle değil
Ama CEO hem kendini hemde genel müdürleri yani üst düzeyi korumak adı altında sadece bir maaşla geçinen insanları ekmeğinden ettiler
Toplam personel 130 du
Benimle beraber 25 kişiyi cikardilar en son
Ben aslında bir yandan istiyordum isimden memnun degildim bir ay önce kalbimden rahatsız olduğumu öğrendim dinlenmeye kendime vakit ayırmaya ihtiyacım vardı
Şükür ki eksik te olsa haklarımı alıp cikartildim benim açımdan karlı oldu
Allahim kimseyi işinden ekmeğinden etmesin en çok işyerinde hayırlı iyi niyetli insanlarla karşılaştırsin çünkü evden çok ordakileri görüyoruz işyerinde ki huzur çok önemli insallah suan benim gibi işsiz olan kim varsa hayirlisiyla huzurla çalışacağı iş bulur..
Destegin için çok çok teşekkür ederim canim