bende geçen hafta yaptım. tesbih 1saate yakın sürüyor yanlış hatırlamıyorsam.Ya arkadasim inanirmisin bir bucuk senedir aklimda ama daha nasip olmadi yani burada okudugum arkadaslar var bilirler yuksek sayili duada okurum 7gun ayatel kursi formulu cok agirdir mesele onuda okudum ama bu tesbih daha kismet olmadi vakti saati var demekki bekliyorum ama okuyacagim insallah
İste hic okunmayacak zor bise degil tesbih duasi ama yaradan kabul edecegi zaman nasip edermis derler bakalim nasibim ne zaman olacakbende geçen hafta yaptım. tesbih 1saate yakın sürüyor yanlış hatırlamıyorsam.
7gün aytel kürsi çıktısını aldım yapmak nasip olmadı bir türlü.
ben ayatel kursiye başlayacaktım. nasip olmadıİste hic okunmayacak zor bise degil tesbih duasi ama yaradan kabul edecegi zaman nasip edermis derler bakalim nasibim ne zaman olacak
Cnm onu kendin okuyorsun cunku tesbihi kibleye gelecek sekilde asip bekliosun nasip oluncada 40 tane sanirim yanlis hatirlamiyorsm tesbih alip dagitiyorsunOnu bilmiyorum paylasabilir misin rica etsem onuda düzene koysak her persembe bi arkadasimiza okuruz
benim tam kıble oldumu bilmiyorum .Cnm onu kendin okuyorsun cunku tesbihi kibleye gelecek sekilde asip bekliosun nasip oluncada 40 tane sanirim yanlis hatirlamiyorsm tesbih alip dagitiyorsun
Evet biliyorum bunu okuyunca aklima geldihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-tesbihi-kizlar-dileginiz-varsa-yapin.844429/
yapabilirmiyiz bilmiyorum.
tesbih alınması lazım:) asılması lazım :)
ben yaparım. belki bu meşaketli şeyleri yaparsak duamıza daha çok yakın oluruz
ben herşeye varım. liste çok güzel düzenli gidiyor. önemli olan bu benim:)
bide perşembeleri cumaya bağlayan gece tesbih dileği varmış sanırım. ben geçen hafta yaptım. sizde yapın isTmterseniz
rabbim benimde inşallah sesimi duyar.Ben de yapmıştım bebek için. Hatta yaparken aglamistim. Çok huzur doldum. Tesbihten bir ay sonra filan da nasip oldu. Tesbihten mi baska dualardan mi bilmem ama etkisi çok büyük ona inanıyorum. Rabbim her kulunun duasını hayalindekinden de güzel şekilde tez vakitte hayirlarla önüne sersin inşaAllah.
Dileginiz varsa mutlaka yapın bence de.
Biz de 11 ağustosta eş durumu tayini için başvuracağız. O zamana kadar okuma yapabilirim O Ozzgeee ,sonrasında ev taşıma işimiz olacak. İnşaAllah evimizi sağlıkla,hayırla ilçeye taşırız,köyün derdinden kurtulurum.
Dogru gibi duruyor cnm ay insallah seninde guzel haberlerini okuruzrabbim benimde inşallah sesimi duyar.
gelir bende duamkabul oldu derim inşallah
doğrumu astım emin değilim
Eki Görüntüle 1864826
Masallah canim bizede nasip olur insallah diyorumBen de yapmıştım bebek için. Hatta yaparken aglamistim. Çok huzur doldum. Tesbihten bir ay sonra filan da nasip oldu. Tesbihten mi baska dualardan mi bilmem ama etkisi çok büyük ona inanıyorum. Rabbim her kulunun duasını hayalindekinden de güzel şekilde tez vakitte hayirlarla önüne sersin inşaAllah.
Dileginiz varsa mutlaka yapın bence de.
Biz de 11 ağustosta eş durumu tayini için başvuracağız. O zamana kadar okuma yapabilirim O Ozzgeee ,sonrasında ev taşıma işimiz olacak. İnşaAllah evimizi sağlıkla,hayırla ilçeye taşırız,köyün derdinden kurtulurum.
Kible kible yazisinin yazdigi Yermi okun ucunun oldugu yermi namaz kilarkrn seccadeyi nasil seriyorsan oyle hesap ederek as en garantisi o cnmDogru gibi duruyor cnm ay insallah seninde guzel haberlerini okuruz
seccademi ok ile yaptığım gibi seriyorum.Kible kible yazisinin yazdigi Yermi okun ucunun oldugu yermi namaz kilarkrn seccadeyi nasil seriyorsan oyle hesap ederek as en garantisi o cnm
Yada akilli telefonlarda kible programi var onu yukleyip balkona cikarak da hesaplayabilirsin
rabbim benimde inşallah sesimi duyar.
gelir bende duamkabul oldu derim inşallah
doğrumu astım emin değilim
Eki Görüntüle 1864826
ben bu akşam yerini değiştireyim.Okun ucu ile aynı yönde olması doğru galiba canım. Ama inan ne desem yalan olur. Bir bilgim de yok. İmkanın ve balkonun da müsaitse ok yönünde as. Kıble yönüne uygun iki ip as. Birine imame kısmını bağla diğerine de diğer ucunu. İçin de rahat etmiş olur.
Ben köydeyim, meraklılar görenler sorar ne için astın demesinler diye, balkona asmamıştım. Yatak odamın penceresinin dış kısmına asmıştım. Endişe etme canım, yeri mi yanlış acaba oradan aldım buraya astım olmaz mı diye düşünme. Rahat ol Allah'ın izniyle olacaksa her şekilde olur. Ben dilek tesbihini yaptıktan sonra kar yağmıştı kaldığım yere. Soğuktan ipi buz tutar da zarar görür diye çoğu kez içeri doğru asmışlığım var,yerini değiştirip de. Buradan biri de gardırobunun içine asmış.
O Ozzgeee 8'inde biterse, ya toplu okurum canım ya da sen tatilden gelince benim de telaşım bitmiş olur o zaman katılırım yine. Hangisi olursa fark etmez. Allah binlerce kez razı olsun, ne güzel insansın sen. Rabbim tüm listemizin gönül ferahlığını, işlerinin kolaylığını nasip etsin inşaAllah. Her işimizin sonunda Allah'ım sana şükürler olsun diyelim.