Olmaz cnm tam ben etiketledim sonra gordum yazdiginiKizlar ben bu gece okuyacagim sorun olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz cnm tam ben etiketledim sonra gordum yazdiginiKizlar ben bu gece okuyacagim sorun olur mu?
günaydın herkeseın geçmiş bayramı mubarek olsun il dışındaydım nete giremedim okudum duamızıArkadaslar kismetse yarin kisi kisi okumalar icin liste yapacagim ama GAD2015 den bu okuma icin haber alamadim yarinda biraz bekleyip haber alamazsam ya latif icin evtik in okumasini dusup yeniden duzenleyebilirim o yuzden okuma icin bekleyelim olurmu genelde okuyan bir arkadasimiz ama haber verme sikintisi olabilir Net sikintisi olup basladigimizi gormeyebilir
Canim seninde gecmis bayramin mubarek olsun tahmin ettim giremedigini donmus olurmusun diye bekledim agzina saglik Rabbim kabul etsingünaydın herkeseın geçmiş bayramı mubarek olsun il dışındaydım nete giremedim okudum duamızı
Cnm biz bir defa toplu okuduk kadir gecesi icin simdi kisi kisi okuyacagiz ama bir arkadasimiz haber verme sikintisi olur diye kisi kiside okudu o sebeple baslamis olduk sana okumamis olacak hak gecmesinide hic istemeyen bir arkadasimiz ona okuyamadim diye sikinti yapar bir sonraki listemizde etiketlerim musait olursan baslarsin olurmuliste alıma açık değil mi. en azından yeniden başa dönünce falan ALLAH kabul etsin dualarınızı
olur olur. teşekkür ederimCnm biz bir defa toplu okuduk kadir gecesi icin simdi kisi kisi okuyacagiz ama bir arkadasimiz haber verme sikintisi olur diye kisi kiside okudu o sebeple baslamis olduk sana okumamis olacak hak gecmesinide hic istemeyen bir arkadasimiz ona okuyamadim diye sikinti yapar bir sonraki listemizde etiketlerim musait olursan baslarsin olurmu
tamam cnmCanım bende ayrılmak istiyorum hergün 3 kilo serum vuruyorum okuyamam kendimi iyi hissedince devam ederim hakkınızı helal edin