Helal olsun canim ne demekcnm benim helal olsun sende sizlerde seviliyorsunuz sende helal et
Tevhidimi bende bitirdim Allah kabul eder insallah canim benim Allah razi olsun hepimizle tek tek ugrastin her duayi mesaj attin okumayanlari bekledin Allah binlerce kez razi olsun senden listenin bittiğini görünce bian kendimi terkedilmiş gibi hissettim ee napicam ben şimdi dedim Rabbim her şeyi gönlünün güzelliğine göre hayirlisiyla versin inşallah tanimadan sevdim bayildim hatta taptim sana Hakkini helal eyle canim O Ozzgeee
Canlarim benim bende herbirinizi tek tek cok sevdim tanimadan Allah sizlerdende bin kere razi olsun ben takip ettim sizlerde sevkle okudunuz o yuzden guzel bir listemiz oldu tek benle olacak is degildi ekip olarak cok guzel insanlar bir araya geldik masallah dilerim hepinizin hayatinda cok guzel seyler oldugunun haberini alirim ve dilerim yine bir araya gelmek kismet olur dualarda bulusuruz hepinizi cok opuyorum sizlerde helal edin hakkinizi
Helal olsun canımcımCanlarim benim bende herbirinizi tek tek cok sevdim tanimadan Allah sizlerdende bin kere razi olsun ben takip ettim sizlerde sevkle okudunuz o yuzden guzel bir listemiz oldu tek benle olacak is degildi ekip olarak cok guzel insanlar bir araya geldik masallah dilerim hepinizin hayatinda cok guzel seyler oldugunun haberini alirim ve dilerim yine bir araya gelmek kismet olur dualarda bulusuruz hepinizi cok opuyorum sizlerde helal edin hakkinizi