Allah razı olsun canım. Benim için devamlı olması güzel olur hayırlı olsun.Arkadaşlar selametler; benim bi fikrim var. Burada güzel bir listemiz oldu cok şükür. O Ozzgeee kardesimiz sagolsun cok uğraştı haklı olarak cok yoruldu. Diyorum ki bu listeyi aynen devam ettirelim Yen'i bir sayfa açayım ben takip edeyim. Burdan devam etsek sayfa benim olmadığı için sıkıntı olunca çözemeyiz diye aynı liste ile Yen'i bir listeden devam edelim diyorum. Yalnız hiç kimseyi eklemek istemiyorum. Bu kısmı cok önemli. Sonuçta biz birbirimizi tanıdık az cok. Yen'i geleni tanıma onun bize uyması vs sıkıntı olur. O sebeple direk burdan isteyenlerle devam edelim diyorum. Bu esnada O Ozzgeee karfesimiz nefes alır isterse yine listebasımız olur. Cevaplarınız bekliyorum.
Bende katılmayı isterim inşallahArkadaşlar selametler; benim bi fikrim var. Burada güzel bir listemiz oldu cok şükür. O Ozzgeee kardesimiz sagolsun cok uğraştı haklı olarak cok yoruldu. Diyorum ki bu listeyi aynen devam ettirelim Yen'i bir sayfa açayım ben takip edeyim. Burdan devam etsek sayfa benim olmadığı için sıkıntı olunca çözemeyiz diye aynı liste ile Yen'i bir listeden devam edelim diyorum. Yalnız hiç kimseyi eklemek istemiyorum. Bu kısmı cok önemli. Sonuçta biz birbirimizi tanıdık az cok. Yen'i geleni tanıma onun bize uyması vs sıkıntı olur. O sebeple direk burdan isteyenlerle devam edelim diyorum. Bu esnada O Ozzgeee karfesimiz nefes alır isterse yine listebasımız olur. Cevaplarınız bekliyorum.
Güzel dusunmussun canım eğer O Ozzgeee devam etmeyecekse ben de katılmak isterim böyle bir grupta yer almak isterim.Arkadaşlar selametler; benim bi fikrim var. Burada güzel bir listemiz oldu cok şükür. O Ozzgeee kardesimiz sagolsun cok uğraştı haklı olarak cok yoruldu. Diyorum ki bu listeyi aynen devam ettirelim Yen'i bir sayfa açayım ben takip edeyim. Burdan devam etsek sayfa benim olmadığı için sıkıntı olunca çözemeyiz diye aynı liste ile Yen'i bir listeden devam edelim diyorum. Yalnız hiç kimseyi eklemek istemiyorum. Bu kısmı cok önemli. Sonuçta biz birbirimizi tanıdık az cok. Yen'i geleni tanıma onun bize uyması vs sıkıntı olur. O sebeple direk burdan isteyenlerle devam edelim diyorum. Bu esnada O Ozzgeee karfesimiz nefes alır isterse yine listebasımız olur. Cevaplarınız bekliyorum.
Arkadaşlar selametler; benim bi fikrim var. Burada güzel bir listemiz oldu cok şükür. O Ozzgeee kardesimiz sagolsun cok uğraştı haklı olarak cok yoruldu. Diyorum ki bu listeyi aynen devam ettirelim Yen'i bir sayfa açayım ben takip edeyim. Burdan devam etsek sayfa benim olmadığı için sıkıntı olunca çözemeyiz diye aynı liste ile Yen'i bir listeden devam edelim diyorum. Yalnız hiç kimseyi eklemek istemiyorum. Bu kısmı cok önemli. Sonuçta biz birbirimizi tanıdık az cok. Yen'i geleni tanıma onun bize uyması vs sıkıntı olur. O sebeple direk burdan isteyenlerle devam edelim diyorum. Bu esnada O Ozzgeee karfesimiz nefes alır isterse yine listebasımız olur. Cevaplarınız bekliyorum.
Cok guzel dusunmussun canim burada sizlerle dua etmek acaip aliskanlik yapti bende ,beni unutmayasin liste yaptigindaArkadaşlar selametler; benim bi fikrim var. Burada güzel bir listemiz oldu cok şükür. O Ozzgeee kardesimiz sagolsun cok uğraştı haklı olarak cok yoruldu. Diyorum ki bu listeyi aynen devam ettirelim Yen'i bir sayfa açayım ben takip edeyim. Burdan devam etsek sayfa benim olmadığı için sıkıntı olunca çözemeyiz diye aynı liste ile Yen'i bir listeden devam edelim diyorum. Yalnız hiç kimseyi eklemek istemiyorum. Bu kısmı cok önemli. Sonuçta biz birbirimizi tanıdık az cok. Yen'i geleni tanıma onun bize uyması vs sıkıntı olur. O sebeple direk burdan isteyenlerle devam edelim diyorum. Bu esnada O Ozzgeee karfesimiz nefes alır isterse yine listebasımız olur. Cevaplarınız bekliyorum.