- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
Canim gozunaydin tekrar gelmis gecmis olsun
masallah cok sevindim adina canim benim ay bu sinirimin uzerine cok iyi geldi iyiki yazdin haber ettin saolasin
Vallahi cok kizdim ve inanin utaniyorum su yazdiklarimdanO kadar cok uzuluyorum ki sorumsuz kisiler yuzunden bu guzelim grubun dagilacagina resmen icim icimi yiyor keske su liste yapma isinden anlasamda senin yukunu alsam canim benim..lokum gibi caanim insanida cileden cikarmayi basardilar ya sorumsuzluklari vurdum duymazliklari yuzunden pess diyorum vallahi pess O Ozzgeee
Biliyorum canim benim ya misal ben sana aylar oncesinden yazmistim ozelden hastamiz var benden haber alamazsan haberin olsun diye ve vefat ettigi zaman hemen yazdim durum bu bu bu diye ve kimsenin hakkina girmemek icin icim rahat etmedigi icin geceleri okudum hep ki aksaklik olmasin diye ama iste kimi vurdum duymazlar hassas olmadiklari icin yiprattilar burayi bu noktaya getirdiler..allah senden razi olsun canim bu arada sevindirici mi bilmiyorum ama yeni bir ise girdik bugun tamamlandi butun islemler rabbim utandirmasinVallahi cok kizdim ve inanin utaniyorum su yazdiklarimdan
biktim yazmaktan mevzunun benim liste yapmam tane tane ozenmem olmadigini hepiniz biliyorsunuz zaten cnm
benim derdim o degil ben birinin duasi gecikince sorumlu hissediyorum kendimi uzuluyorum misal geciken arkadaslarda herkese okudular zamaninda haber verdiler neden olsun onlarinda icine sinsin tamam nasip kismet belki ama nasipte biraz bizim cabamizla degilmi
Bereketi bol helal rizkli olsun insallah cnm sevindirici tabiki niye sevindirici olmasinBiliyorum canim benim ya misal ben sana aylar oncesinden yazmistim ozelden hastamiz var benden haber alamazsan haberin olsun diye ve vefat ettigi zaman hemen yazdim durum bu bu bu diye ve kimsenin hakkina girmemek icin icim rahat etmedigi icin geceleri okudum hep ki aksaklik olmasin diye ama iste kimi vurdum duymazlar hassas olmadiklari icin yiprattilar burayi bu noktaya getirdiler..allah senden razi olsun canim bu arada sevindirici mi bilmiyorum ama yeni bir ise girdik bugun tamamlandi butun islemler rabbim utandirmasin
Canım ya Allah razı olsun çok düşüncelisin hakkını helal etmasallah cok sevindim adina canim benim ay bu sinirimin uzerine cok iyi geldi iyiki yazdin haber ettin saolasin
herseyin basi saglik ama insanoglu olarak o kadar nankoruzki elimizdeki en kiymetli hazineyi gormezden geliyoruz son olsun rabbim bir daha yasatmasin sanada diger listelerden iki arkadas var onlarin annelerinede listede annesi gozunden rahatsiz olan arkadasada bebeginde sikinti olan kardesimizede yanan zeynebin kizinada duasinda sifa gecen herkese 1001 fatiha okudum rabbim maddi manevi sifasini uzerinizden eksik etmesin insallah
Canım ya Allah razı olsun çok düşüncelisin hakkını helal et
Helal olsun cnm rabbim sifa versin herkese nerede varsa sifa ile ayaklandirsinNe demek canım sen sakin kendini vebal altında hissetme asıl sen hakkını Helal Et
Helal olsun benden yana