Fatihaya müsait degılım ama salavat esma vb ile ederim cnm Hayırlı tertemız cıkacak ınsallahCanım okudum haber vermeyi unutmusum bu akşam hastanedeydim emarim vardı saat dokuz buçuğa doğru geldim.
Hakkınızı helal edin lütfen.
Kızlar benim için de bir Fatiha okuyup dua eder mısınız sonuclarim temiz çıksın inşaallah.
arkadaşım diğer konuya da bakar mısın bir zahmet. bildirim mi gelmiyor anlamıyorum. seni bekliyoruz
N nedennicin !
Sabah okumustum ben Ozge okundu yazar misin diye rica etmistim. Internet tarifem sinirli buara1001 SALATEN TUNCINA 1001 TÖVBE İSTİĞFAR OKUMASIİstiğfar
BİTİŞ ZAMANI : PERŞEMBE SAAT:22 00
KATILIMCI :31 KİŞİ
DUASI OKUNAN :MER_4260
HANIMLAR KİŞİ BAŞI 33 ADET SALAVAT VE İSTİĞFAR OKUYORUZ DUA SAHİBİ 44 ADET SALAVAT VE İSTİĞFAR OKUYOR
“ Estağfirullah’el azim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etübü ileyh.”
Salaten Tüncina okunuşu:
““Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî’il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi’s-seyyiât ve terfe’unâ bihâ ındeke a’lâ’d-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ’l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî’l-hayâti ve ba’del-memât birahmetike Yâ erhame’r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni’mel vekîl, ni’mel mevlâ ve ni’me’n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke’l-masîr.”
Salaten Tüncina anlamı:
“Allah’ım! Efendimiz Muhammed’e (S.a.v) ve onun ehli beytine salat et. Bu salavat o derece değerli olsun ki: Onun hürmetine bizi bütün korku ve belalardan kurtarsın. Bizim ihtiyaçlarımızı o salavat hürmetine yerine getirsin, bizi bütün günahlardan bu salavat hürmetine temizlesin, o salavat hürmetine bizi derecelerin en üstüne yüceltsin, o salavat hürmetine hayatta ve öldükten sonra düşünülebilecek bütün hayırlar konusunda gayelerin en sonuna kadar ulaştırsın. Ey merhametlilerin merhametlisi dualara cevap veren, dualarımızı kabul eyle. Hamd, alemlerin Rabbi allah’a mahsustur.”
evTik OKUNDU
O Ozzgeee
Patronicee
rudecute
C cansu_tr
B BEYBISIM
Bluedew OKUNDU
Krew
whiterose00
F Ftszynp
heidi1017
denizinmavisi
segazel
SuUtku
Krew (ark)
bir garip oblomov
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg
@umut-16OKUNDU
@sees
M mer_4260 (Kar)
@Minik peri
M mer_4260 (ark)
miyomim OKUNDU
durkan OKUNDU
@limonlutarcinlikek GEÇİCİ MUAF
N nedennicin
@aryalorinnOKUNDU
@umut-16 (kar)[/USER]OKUNDU
Beni beklememişsindir Eminim. Terbiyeyi bozan sensin. Gayet güzel yazmışım. Sorun bütün konulara girip etiketlenmiş olduğun halde seni beklerken kaale alıp cvp vermemenBu ne biçim üslup? Ben de zamaninda cok bekledim fakat hic tepki vermedim. Anca yetistiriyorum,terbiyesizlik yaparak mı dualarda bulusuyorsun insanlarla?
cnm o konuya yazarsan daha uygun olur sahıs bızım lıstemızde degıl polamık olmasın lutfen ayrıca bu lıstede yazdıgınız ıcın okundu yazdım sizin için listeyi kontrol edersenız gorursunuzBu ne biçim üslup? Ben de zamaninda cok bekledim fakat hic tepki vermedim. Anca yetistiriyorum,terbiyesizlik yaparak mı dualarda bulusuyorsun insanlarla?
Birincisi ben senin canin degilim terbiyeni takin ikincisi o grupta ben de cok caba sarfettim zamaninda, basta sknti cikti sonra duzenli olmadigini gorunce düzenli devam eden gruplara daha cok itina göstermeye calisiyorum.Beni beklememişsindir Eminim. Terbiyeyi bozan sensin. Gayet güzel yazmışım. Sorun bütün konulara girip etiketlemişsin halde seni beklerken kaale alıp cvp vermemenneyse canım sen okuma zaten
Birincisi ben senin canin degilim terbiyeni takin ikincisi o grupta ben de cok caba sarfettim zamaninda, basta sknti cikti sonra duzenli olmadigini gorunce düzenli devam eden gruplara daha cok itina göstermeye calisiyorum.
Beni beklememişsindir Eminim. Terbiyeyi bozan sensin. Gayet güzel yazmışım. Sorun bütün konulara girip etiketlenmiş olduğun halde seni beklerken kaale alıp cvp vermemenneyse canım sen okuma zaten
Birincisi ben senin canin degilim terbiyeni takin ikincisi o grupta ben de cok caba sarfettim zamaninda, basta sknti cikti sonra duzenli olmadigini gorunce düzenli devam eden gruplara daha cok itina göstermeye calisiyorum.
Ben felak, nas, fatiha, ayetel kürsi okurum üzerimizde ki olumsuzluklar yok olup gitsin. İnşallah.VALLAHI SAKA YAPMIYORUM KIZLAR MUSAIT DEGILIM OLSAM OKUYACAM MUSAIT OLANLAR LISTEMIZIN UZERINDEKI AGIRLIK KALKSIN DUZENIMIZE DONELIM SEVKIMIZ GERI GELSIN DIYE BIRER FELAK NAS AYETEL KURSI FATIHA OKUYABILIR MI
BUNCA ZAMANDIR BURADAYIZ YANI BIR ELIN IKI PARMAGINI GECMEZ OLUMSUZLUKLAR NAZAR MI OLDU NE OLDU ANLAMADIM 200-300 LÜ SAYILARDA OKUDUK BASKA KONU DISI DUALARDA OKUDUK NE BOYLE AGIRLIGIMIZ BIKKINLIGIMIZ OLDU NE DUALARIMIZDA AKSAMAMIZ OLDU NE HUZURSUZLUGUMUZ OLDU VALLAHI OKUYUN YA BIRININ AGIRLIGINI HEP BERABER ALIYORUZ YADA BAYAGI NAZAR ALDIK YANI COZEMEDIM