Amin cnm oyle karısıklıklar her zaman olabılır en aza ındırgemek ıcın cıft gıdıyorum hem ana sayfa hem ozel mesaj işte bırde herkese kıme okudugunuzu yazın demem de cok etkılıyor sıkıntı olmadı bunlar sayesınde sıkma canını
Rabbim sıkıntınızı gidersin selametle insallah canim.O Ozzgeee canımwhiterose00 için okuduk Allah kabul etsin bu arada kızlar son 1 aydır gebeligimle ilgili biraz sıkıntılı zamanlar geçiriyorum bugün de kontrolümuz sıkıntılı geçti mesajımi okurken kızım için dua eder misiniz şimdiden Allah razı olsun
Rabbim sifa versin ins.canim seve seve okurumArkadaslar bır arkadasımız saglık sıkıntılarından dolayı ara vermek durumunda kaldı sayımız degısecek ona dıkkatınızı rıca edıyorum
kendını ıyı hıssederse aramıza donecek hıssedemezse saglık bu rabbım herkese saglıklı omur versın okudukları olarak bızlerde ona kişi bası 41 er tefrıcıye ve tovbe ıstıgfar okuruz okuyamadıklarını zorunlu tutamam ama ısteyen olursa alır
Diğer taraftan yazdım ama sizleri alıntılayarak yazmamıstım gormemıs olma ıhtımalınız yuksek olakı kendınıze dua planlaması yapmak nıyetındeysenız baska lısteye katılma arzunuz varsa on bılgı olarak buradada belırtmek ıstedım bu dua bıttıkten sonra 70.000 tevhıd bagıslamasını yapıp baska lıste yapmayacagım katılmak ıstedıgınız baska bır grup veya cuz paylasımı vs varsa bılgılerınıze
evTik
O Ozzgeee
Patronicee
rudecute
C cansu_tr
B BEYBISIM
Bluedew
Krew
whiterose00
F Ftszynp
heidi1017
denizinmavisi
segazel
SuUtku
Krew (ark)
bir garip oblomov
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg
@umut-16
sees
M mer_4260 (Kar)
@Minik peri
M mer_4260 (ark)
@miyomim
@durkan
@limonlutarcinlikek
@nedennicin
aryalorinn
@umut-16 (kar)[/USER]
33 şer tane okudum canım. Rabbim niyetini yaşatsın inşallah.DUASI OKUNAN :KREW
HANIMLAR KİŞİ BAŞI 33 ADET SALAVAT VE İSTİĞFAR OKUYORUZ DUA SAHİBİ 44 ADET SALAVAT VE İSTİĞFAR OKUYOR
Okurum cnm tabiki rabbım tez zamanda feraha erdirsin insallah
kızlar Allah razı olsun hepınızdenRabbim sıkıntınızı gidersin selametle insallah canim.
Rabbim sıkıntılarınızı gidersin hayırlı şifalar versin inşallah.O Ozzgeee canımwhiterose00 için okuduk Allah kabul etsin bu arada kızlar son 1 aydır gebeligimle ilgili biraz sıkıntılı zamanlar geçiriyorum bugün de kontrolümuz sıkıntılı geçti mesajımi okurken kızım için dua eder misiniz şimdiden Allah razı olsun
CANIM BENDE OKURUMArkadaslar bır arkadasımız saglık sıkıntılarından dolayı ara vermek durumunda kaldı sayımız degısecek ona dıkkatınızı rıca edıyorum
kendını ıyı hıssederse aramıza donecek hıssedemezse saglık bu rabbım herkese saglıklı omur versın okudukları olarak bızlerde ona kişi bası 41 er tefrıcıye ve tovbe ıstıgfar okuruz okuyamadıklarını zorunlu tutamam ama ısteyen olursa alır
Diğer taraftan yazdım ama sizleri alıntılayarak yazmamıstım gormemıs olma ıhtımalınız yuksek olakı kendınıze dua planlaması yapmak nıyetındeysenız baska lısteye katılma arzunuz varsa on bılgı olarak buradada belırtmek ıstedım bu dua bıttıkten sonra 70.000 tevhıd bagıslamasını yapıp baska lıste yapmayacagım katılmak ıstedıgınız baska bır grup veya cuz paylasımı vs varsa bılgılerınıze
evTik
O Ozzgeee
Patronicee
rudecute
C cansu_tr
B BEYBISIM
Bluedew
Krew
whiterose00
F Ftszynp
heidi1017
denizinmavisi