Hakkini helal et O Ozzgeee ben de gormedigim diyecegim ama neye yArar. Oysa her ihtiyaci olana okumaya calisirim dua. Calisirken duzenli bi hayatim vardi surekli giriyordum buraya cocuktan sonra dus almaya firsatim olmuyor. Becerikli bir kadin olamadim demek kiArkadaşlar yazımdada belirttim kımseyı zorunlu tutmadım ben kımseye sayı vermedım ara okuma için kımseyı zorlayamam ısteyen alır dua işi gönül işi ben baslamıştım zaten ha alamayan olursa 1 gunde degılde 3 gunde okunurdu bın sukur ıkısıde 1 gunde bıttı rabbım nasıp etti. Kabul olacak duayı nasıp edere ınanırım.Şimdi siz Gormedık yogunduk dıyorsunuz haklısınız ben bır defa alıntılama yapıp haber verdım fazlası takdır edersınızkı ustü kapalı ısrar zorlama gibi olur yazamam o konudada ben haklıyım bu var bakın bu var dıye ıkıde bır goze sokmak olmaz
ıste bu sebeplerden bu duaya baslarken arada baska seyler oluyor arada bı gerı sayfalarada bakın dıye rıca etmıstım (muhtemelen oda gorulmemıstır:))dediğim gibi ziyamı yok ama alanda yok o yuzden ozel ara okuma yapmayacagım munasıbı talebı olan kısının kendıne sayfa acıp burayada lınk koyması olur goren musaıt olan alır bu duada olmayanlar alır daha aktıf olur . Bundan sonra bu tarz bır talep yazısı olmayacak ama olakı okuyamayan olur bırsey olur bu okudugumuz dua İçin sayı degısır ozel mesajdada belırtıyorum sayıları bılıyorsunuz ona dıkkat edelım var olan duamız tam olsun
kımseye gonul koymadım duayı ben başlattım kendı başlattıgım dua ıcın kımseye gonul koymaya hakkım yok densızlık olur o ama gıdısata gore bazı cıkarımlar yapıp karar almakta sağlıklı oluyor
ha bundan sonra bana ozelden dua okuyalım dıyene sayfa ac lınk koy gelen okur derım ne ben sorumlu hıssederım ne ısteyen cok beklentıye gırer
Hakkini helal et O Ozzgeee ben de gormedigim diyecegim ama neye yArar. Oysa her ihtiyaci olana okumaya calisirim dua. Calisirken duzenli bi hayatim vardi surekli giriyordum buraya cocuktan sonra dus almaya firsatim olmuyor. Becerikli bir kadin olamadim demek kiayrica rabbim isteyen herkese versin ama anne olmak cok zormus. Hayatin degisiyor. Senden bi ricam var bu okumadan sonra beni cikartirmisin dua grubundan gec kaliyorm kaciriyorum kendimi vicdanen cok rahatsiz hissediyorum. Eylul ayinda okul baslayinca yine katilirim araniza. Ramazanda cuz okursaniz onu da okumayi isterim. Ama gruba karsi kendimi cok mahcup hissediyorum surwkli gec kalinca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?