Yok canim okumak degil kesinlikle ben isimin gucumun arasinda sürekli herbişeyi okurum :))Derdim telefonla haşır neşir olamamak yogunluktan internete internete girememek.Oo herkese git desek isimiz var :))
Du bakalim dusunelim bukucaz bi cozum
Eger yetisememek gibi bir sikintin yoksa yani sikintin okumak degil haber verme zamaninsa
Anladim cnm bir arkadas daha var ona saat uygulamasi alarm onerdim yani buradada girip 2 dk bakip cikiyorsunuz sonucta hani dakikalarinizi almiyorYok canim okumak degil kesinlikle ben isimin gucumun arasinda sürekli herbişeyi okurum :))Derdim telefonla haşır neşir olamamak yogunluktan internete internete girememek.
ben sırf burayı aksatmama adına diğer gruplarımdan ayrıldım. çünkü buradaki dua çeşitliliğini isme ve niyetimize göre dua etme şeklimizi çok seviyorum en uyumlu düzenli grubuz bence biraz dikkat ve zaman ayırmakla her şey rayına oturur. nefs bu sıkılan olduysa zorlanan olduysa üst üste sadece tevhid ve kısa salavat çekebiliriz.Yok cnm onda gidisatimiz belliydi bu genel son donemdeki bi salinmislik var ona istinaden yazdim cikis noktasi bir muafiyeti gormeyisim ama aslinda oncesi de var
Olabilir 1 yil oldu sikilma bunalmada olmus olabilir cunku 200 salavati tikir tikir okuyanlar olarak 41 ihlasta itekleme olduysa bunalma olmustur (hayir gerci genel dualara bakinca buradaki sikmiyorumda sayimiz az suremiz genis zorunluluk yok buradaki en rahat geuplardan biriyiz )ama bunalma var sanirim arada verebilirim sikinti degil benim icin bakalim hayirlisi
Cnm iki fazla duan var sayiya cok takilirmisin genelimiz takilmiyor nasibimizde bolca varmis diye ama sende muafsin okuyamayanlardan birini etiketleyelim eksik okusun istersenmiyomim için okudum rabbim kabul etsin. yalnız ihlas 2 ad fazla okumuşum eksik okursunuz.