Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Agzina saglik Allah razi olsun
Allah razı olsun canım
Gecmis olsun canim
Canim tuncina bana uyar okuyalimGecmis olsun canim
Maalesef etkili dua yok bence kuzum etkili kalp istemeyi bilen gonul var zaten birlikte duamizin amacida o biz bilmiyorsak belki bilene denk geliriz duasini aliriz diye9
Simdi bu duadan sonra tevhid bagislamasini yapip tuncina okuruz diye dusundum
Birincisi 26 nisanda 1 yasinda olduk heme heme her duayi cift okuduk ama tuncinada 1 de kalmisiz
İkincisi ramazanada denk gelicek cuz alan kuranlara katilanlar olacak kimisinin orucu agir gecer hem salavat olsun hem bunaltmasin hemde kazamizi belamizi def edip sikintilarimiza sifa olsun istedim sizde uyar derseniz onu sunucam
Simdi sana bir dua okuruz o kisimda bir sorun yok katilmak isteyen katilir herkes bana uyar derse bir defalik sana liste yapariz sikinti yapmissin niye okumayalim hani etkili duadan kastin ne o kismi anlamadim cnm
Varmi aklinda bise fetih yasin diycem ama herkes arapca okuyamiyor
Bir belaya denk gelmissiniz hani ne okunur inan bilmiyorum salavatta tuncina okunur onu biliyorum her derde devada fatihadir derler istersen fatiha okuyalim senin fikrin varsa yaz ben arkadaslara sorar organize ederim