Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vermedim cnm karisiklik olmasin msj attim cunku kendine okuma istegin varsa kendi sayimi vereyim ben zaten muafim ama anneme okutuyordum yok anne duasi isterim dersen kendine eama salavat oku sen yaz ben haber almadan okutmayacagim cnm
Cnm iki arkadasta haber vermis Allah kabul eylesin dualarini dualarimizi insallah...kızlar ağzınıza sağlık Rabbim razi olsun hepinizden , hepinizin gönlünün muradını versin Rabbim insaallah
Annene okut canım onun ağzından da dua almak isterim. Ben Esma ve salavat okurum kendime.Vermedim cnm karisiklik olmasin msj attim cunku kendine okuma istegin varsa kendi sayimi vereyim ben zaten muafim ama anneme okutuyordum yok anne duasi isterim dersen kendine eama salavat oku sen yaz ben haber almadan okutmayacagim cnm
Tamam cnm kendine takilma vesvese yapma bu ara herkesin ruh hali boyle bende dahil hep soylerim astroloji burc vs inanmasamda gokyuzune inaniyorum bazen ay yildizlar evren etkiliyor bazi seyleri ruh halimizi sebepsiz sikinti sinir sakarlik kazaya aciklik o zamanlardan birindeyiz sanirim bende canini sikma kendini oyala 3,5 gune gecerAnnene okut canım onun ağzından da dua almak isterim. Ben Esma ve salavat okurum kendime.
Bugünlerde içim sikintili kızlar. İnşaallah dualarinizla ferahlarim. Tüm korkularim boşa çıkar.