İnsallah canim simdiki bebeklerin hepsi zor doğuyor zor büyüyor saglik sihhat varsin Rabbim ben sadece bilgi vermek istedim öpüyorum seni kocamanAmin saglikla cikarlar insallah burcu nun bebiside almislardi cogu hemen hop anne kucagi olmuyor maalesef bebeklerin sariligi falan her anne geciyo bu evrelerden saglikla tez zamanda atlatsinlar insallah
Askolsun 3 defa inanin yazdim demissin inanmayacakmiyiz olur arada oluyor yazmistimda hatta listede zorlaniyorum diye dualarini okuyorsun biliyoruz ben belki kiz huysuzdur elin olup yazamamissndir demistim arkadasa Agzina saglik cnm Allah kabul etsin
VallaAskolsun 3 defa inanin yazdim demissin inanmayacakmiyiz olur arada oluyor yazmistimda hatta listede zorlaniyorum diye dualarini okuyorsun biliyoruz ben belki kiz huysuzdur elin olup yazamamissndir demistim arkadasa Agzina saglik cnm Allah kabul etsindenizinmavisi cnm bitti duan Allah kbl etsin
45 hemen ardindan yazdimozzge bir de segazelin duasinda ihlas 50 mi 45 mi? Ozel mesajda 50 diyo da ben 45 okudum. Eksikse 5 daha okuyayim
Hassas davrandığın için sağol canım, özelden de yazmışsın ama gerçekten içime hiç vesvese girmiyor bu konuda, üzülme canım :) . Hiç okuyamasan da sorun değildi. Ben zaten 22.00 gibi duamı yapmıştım. Tekrar teşekkür ederimValladenizinmavisi sonucta benden haber bekledi hak gecti diye uzuldum. Bu arada segazel icin de okudum.