Krew
ablam ben yeni listeyi yayınlıyorum ama beklediğimiz arkadaşlar okuyan arkadaşlar okumuşlardır girip yazarlar müsait olunca benım takıbımde o arada okuyanlar için yeni list hazırlıyayım
10.000 YA KADİR 1000 DİLEK SALAVATI OKUMASI LİSTEMIZ ALIMA KAPALIDIR KATILIMCI :24 KİŞİ DUA SAHİBİ: EİLENN ISIM DUA OZEL MESAJDA BİTİŞ ZAMANI : CUMARTESİ SAAT 22 :00
DUASI OKUNAN KİŞİ 432 ADET YA KADİR ESMASINI 57 ADET SALAVAT OKUYOR
KALAN KİŞİLER 416 ADET YA KADİR ESMA 41 ADET SALAVAT OKUYOR
10.000 YA KADİR 1000 DİLEK SALAVATI OKUMASI LİSTEMIZ ALIMA KAPALIDIR KATILIMCI :24 KİŞİ DUA SAHİBİ: KREW (ARK) ISIM DUA OZEL MESAJDA BİTİŞ ZAMANI : CUMA SAAT 22 :00
10.000 YA KADİR 1000 DİLEK SALAVATI OKUMASI LİSTEMIZ ALIMA KAPALIDIR KATILIMCI :24 KİŞİ DUA SAHİBİ: EİLENN ISIM DUA OZEL MESAJDA BİTİŞ ZAMANI : CUMARTESİ SAAT 22 :00
Canım ben dün akşam girdim okuduk yazdım çıktım ama mesaj kısmında kalmış çok özür dilerim dualarimi asla 10 a bile bırkmiyorum bugün de girip hiç kontrol etmedim hakkınızı helal edin
Ya bu saate kaldı bu haber kendimi çok kötü hissettim çok Üzgünüm OOzzgeeeKrew
. Hiç de hoslanmam ertesi güne kalmış haberden demekki benim de bunu yaşamam gerekiyormuş tekrar hakkınızı helal edin mesajimi özel den de aticam bundan sonra