Safransari F Ftszynp piskKo Patronicee Sealand rudecute gulbera evTik C cansu_tr eilenn
hanımlar Allah izin verirse bir iki gune bu dua listemiz bitiyor yeni bir salavat okuyalim demistik bir kac arkadas cogu kisi katiliyordu katilamayacak olan var mi bizleri neylestirdikten sonra 3 arkadas vardi sonraki listeyi bekleyen onlarada yazacagim
Haber vermediginiz icin biz bir daha okuduk aslinda sayili dualarda biraz ozen gerekiyor ama nasipleri boyleymis rabbim eksigiyle fazlasiyla dualarini avuclarina kondursun insallah sehir disina cikmadan bazen arkadaslar yaziyor gidiyorum giremiycem ama su su kisilere okundu sayin diye haber verememissiniz ziyani yok saolsun arkadaslarla bolustuk okuduk bir arkadas kaldi listede okunmayan zaten onuda bizler okuruz sayisi karismasin Allah sizinde gonlunuze gore versin insallah
Bende varımSafransari F Ftszynp piskKo Patronicee Sealand rudecute gulbera evTik C cansu_tr eilenn
hanımlar Allah izin verirse bir iki gune bu dua listemiz bitiyor yeni bir salavat okuyalim demistik bir kac arkadas cogu kisi katiliyordu katilamayacak olan var mi bizleri neylestirdikten sonra 3 arkadas vardi sonraki listeyi bekleyen onlarada yazacagim
Ben bir saate bitiriyorum eilene geçebilirsin canım.
Tatlim ben yazmistim size uyarim varim diye daha once gozden kacti sanirimSafransari F Ftszynp piskKo Patronicee Sealand rudecute gulbera evTik C cansu_tr eilenn
canım ben 2yarım saate bitiririm. kusura bakmayın. bu defa böyle oldu.
katılırım canım.beni haberdar edin.Tatlim ben yazmistim size uyarim varim diye daha once gozden kacti sanirim
ben katılırım.Safransari F Ftszynp piskKo Patronicee Sealand rudecute gulbera evTik C cansu_tr eilenn
Katilirim insallah canimSafransari F Ftszynp piskKo Patronicee Sealand rudecute gulbera evTik C cansu_tr eilenn
Allah razı olsun canım ben gidiyorum bi kaç gün yokum eilenin duasını okuyunca ona haber vereceğim babaannem vefat etmiş bi kaç gün giremem okumam gerekenleri
Başınız saolsun cnm Allah rahmet eylesin sizlere sabır versinAllah razı olsun canım ben gidiyorum bi kaç gün yokum eilenin duasını okuyunca ona haber vereceğim babaannem vefat etmiş bi kaç gün giremem okumam gerekenlerieilenn bana bildirir