dua derken hangi niyetle okuduğumuzu mu canım?Namaria
eilenn
bir garip oblomov
M mer_4260
Yeni bacılar dualarınızı bana özelden atarmısınız dua listesi yapıyorum ekleyeyim
Evet cnmdua derken hangi niyetle okuduğumuzu mu canım?
Ayline mesaj attim su aralar internete giremiyor canim söylemiştimNamaria
eilenn
bir garip oblomov
M mer_4260
Yeni bacılar dualarınızı bana özelden atarmısınız dua listesi yapıyorum ekleyeyim
diğer arkadaşlarda attı cnm sen bana yazarsın bebim ben o size attığım listeye 4 arkadaşın duasınıda eklerim tekrar atarımAyline mesaj attim su aralar internete giremiyor canim söylemiştim
Tamam canım başlatabilirsin o şekilde. Saat 4'te anca ilçeye geliyorum. Gelir gelmez de nete giriyorum. Bir daha beklemek zorunda olunursa beni sona alabiliriz canım. Sıkıntı olmaz.hanımlar birazdan hepinize listedeki herkesin dua ve isminin oldugu özel bir mesaj gececegım mesajı silmeyin lütfen her sırası gelen arkadasımızda duasına gore nıyet eder okursunuzevTik dönmedi ama iki duadır hemen hemen aynı dua ile niyetleniyoruz ona onun için duasını birazdan başlatacağım Allah kabul etsin
evTik
O Ozzgeee
Patronicee
rudecute
gulbera
C cansu_tr
cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew
Krew
whiterose00
F Ftszynp
heidi1017
denizinmavisi
segazel
SuUtku
Krew (ark)
Namaria
eilenn
bir garip oblomov
M mer_4260
Hayatım özel mesajlarını kapatmış olabilir ya da sadece takip ettiği üyelerden mesaj alıyordur.Mune merhaba dualarda uyelere kım ıcın ne ıcın okuduklarına ılıskın özel mesaj atıyorum 10 kişilik gruplar halinde atabiliyorum ancak bir garip oblomov nickli arkadaşa bu üyeye özel mesaj atamazsınız uyarısı veriyor ama o bana özel mesaj attı nasıl çözerim hatalı bir işlem mi yapıyorum
profilinde mesaj linki yok abla kapatmış sanırım kendine söyleyeyim açsınHayatım özel mesajlarını kapatmış olabilir ya da sadece takip ettiği üyelerden mesaj alıyordur.
Profiline mesaj bırakmayı dener misin ?
geldi canım az önce gördümMune merhaba dualarda uyelere kım ıcın ne ıcın okuduklarına ılıskın özel mesaj atıyorum 10 kişilik gruplar halinde atabiliyorum ancak bir garip oblomov nickli arkadaşa bu üyeye özel mesaj atamazsınız uyarısı veriyor ama o bana özel mesaj attı nasıl çözerim hatalı bir işlem mi yapıyorum
ama grup mesajına alamıyorum seni yani sen bana yazmadan senınle ozel ıletıse gecemıyorum arkadaslarından alıyorsan eger benıde arkadas olarak ekle istersengeldi canım az önce gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?