- 25 Aralık 2010
- 3.906
- 5.264
- 32
devam etmek isteyen hanımlar önerileriniz varsa şimdiden yazın şu duayı okuyalım diye benim önerim yine bir salavat olacak (Dilek ve hacet okumalarında 1100 adet okunan bir salavat hem yeni bir salavat ezberlememize vesile olur hemde anlamı güzel bir salavat çok ayrılan arkadaş olmazsa yine okuması kişi başı 100 adeti geçmez sanırım ama sizin önerilerinizde çok önemli bekliyorum.
Canım öncelikle duamı okudum 100'er tane. Allah razı olsun okuyanlardan, vesile olanlardan.
Yeni duada benim bir isteğim olacaktı. Ben tüm listeyi alıp en geç iki gün içerisinde bitirmekten yanayım. Sonra giremem, sıkıntı çıkar. Sağlık olur hastalık olur Allah korusun. Bu veballe yaşayamam gibi geliyor. Bu duada da diyecektim de bir arkadaş yazmış toplu okusak diye de tek tek okuyalım dendiği için ses çıkarmamıştım. Şimdi de listedeki herkese okusam bitse rahatlayacağım. Diken üstündeyim sanki,yaşadığım yer köy. Telefon çekmiyor,sadece sabit hat kullanılıyor. Sık sık elektrik kesintisi ya da kablolarda sıkıntı yaşıyoruz. Gelip yapmaları bazen bir haftayı bulabiliyor. İnternet olmadığı zaman okusam da bildiremem diye korkuyorum. Eğer ki toplu okuma olmazsa ben çıkayım diyorum.