500 tane okurum canım ama adını ve niyetini bana özelden yaz10 güne belli olcak 2000 adet kaldı.kactane okuyabilirseniz.sayısınıda bana söylerseniz çok sevinirim.
500 tane okurum canım ama adını ve niyetini bana özelden yaz
200 alırımÇok sevinirim 2000 adet kaldı okuyabilcrğiniz ya da dağıtabilceğiniz kadarının sayısını bildirebilirmisiniz.
200 aliyorum canim ben yeni gördüm hafta sonu girsem daha erken daha fazla alirdim isyerinde ancak bu kadar okurum1200 kaldı arkadaslar.
Bu yazdığını şimdi gördüm cok üzüldüm yetisemedigim icin Allah hayirlisiyla duanizi kabul eder insallahArkadaslar teşekkür ederim dualar bitti.Allah razı olsun.
İnşallah bebeğin çook sağlıklı olur sana sımsıkı tutunur da hayırlı doğumların olur. Allah hepimize nasip etsin o mis kokulularıArkadaslar teşekkür ederim dualar bitti.Allah razı olsun.
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Kurunun yanında yaş yanması senin durumuna verilecek en güzel örnek. Belki de elleri kaymıştır yoksa seni hepimiz biliyoruz. Dua için ise aslında çok zorlamaz ama 233 dü 13 fazla okuyacağız 2 gün bana uyar ama çoğunluğun kararına da uyarım.Hanimlar slm baska bir uyenin tavrina son derece kibar cumlelerle mudahale ettim diye yonetici banlamis kural ihlaliymis 2008 den beri cok cok daha fazlasi mudahale edilmemis kural ihlali gordum ama benimki daha bir ihlalmis sanirim bir de mudahale edip banlanmayanlar var o kisimda sevdigim uye sevmedigim uye kismi sanirim neyse konumuza donelim simdi devam etmek isteyen arkadaslarla 18 kisi kaldik (umut ayrildi)yaklasik 246 adet dusucek bazilariniz baska dua almis bgn duamizi baslatayimmi 246 icin 2 gune yarim gun daha ek sure istermisiniz
Saol tatlimCanım öncelikle çok geçmiş olsun. Kurunun yanında yaş yanması senin durumuna verilecek en güzel örnek. Belki de elleri kaymıştır yoksa seni hepimiz biliyoruz. Dua için ise aslında çok zorlamaz ama 233 dü 13 fazla okuyacağız 2 gün bana uyar ama çoğunluğun kararına da uyarım.
2 gün gayet iyi canim süre uzayinca insan soguyor yani ben öyle oluyorum. Sanada gecmis olsun bu arada herkese karsi nezaketle konuşuyorsun niye böyle olmus anlamadim üzüldüm acikcasi neyse artik olan olmus hemen baslayalim bence zaman kaybetmedenHaamar slm baska bir uyenin tavrina son derece kibar cumlelerle mudahale ettim diye yonetici banlamis kural ihlaliymis 2008 den beri cok cok daha fazlasi mudahale edilmemis kural ihlali gordum ama benimki daha bir ihlalmis sanirim bir de mudahale edip banlanmayanlar var o kisimda sevdigim uye sevmedigim uye kismi sanirim neyse konumuza donelim simdi devam etmek isteyen arkadaslarla 18 kisi kaldik (umut ayrildi)yaklasik 246 adet dusucek bazilariniz baska dua almis bgn duamizi baslatayimmi 246 icin 2 gune yarim gun daha ek sure istermisiniz
2 gün gayet iyi canim süre uzayinca insan soguyor yani ben öyle oluyorum. Sanada gecmis olsun bu arada herkese karsi nezaketle konuşuyorsun niye böyle olmus anlamadim üzüldüm acikcasi neyse artik olan olmus hemen baslayalim bence zaman kaybetmeden
Merhaba Özge 50 adet aldığı salavatını da tamamladı bilginize Allah kabul etsin
Amin inşallah ilk tecrübemi çok acı yaşadım.ilk bebeğimi 4 aylıkken anne karnında sonlandırdılar.ondan bu kadar korkum zaten.desteğiniz dualarınız için Allah razı olsun.İnşallah bebeğin çook sağlıklı olur sana sımsıkı tutunur da hayırlı doğumların olur. Allah hepimize nasip etsin o mis kokuluları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?