DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

Hanimlar slm baska bir uyenin tavrina son derece kibar cumlelerle mudahale ettim diye yonetici banlamis kural ihlaliymis 2008 den beri cok cok daha fazlasi mudahale edilmemis kural ihlali gordum ama benimki daha bir ihlalmis sanirim bir de mudahale edip banlanmayanlar var o kisimda sevdigim uye sevmedigim uye kismi sanirim neyse konumuza donelim simdi devam etmek isteyen arkadaslarla 18 kisi kaldik (umut ayrildi)yaklasik 246 adet dusucek bazilariniz baska dua almis bgn duamizi baslatayimmi 246 icin 2 gune yarim gun daha ek sure istermisiniz

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Kurunun yanında yaş yanması senin durumuna verilecek en güzel örnek. Belki de elleri kaymıştır yoksa seni hepimiz biliyoruz. Dua için ise aslında çok zorlamaz ama 233 dü 13 fazla okuyacağız 2 gün bana uyar ama çoğunluğun kararına da uyarım.

Saol tatlim
Yani bende oyle dusunuyorum ama bilemedim sonucta cogunluga uyacagim

2 gün gayet iyi canim süre uzayinca insan soguyor yani ben öyle oluyorum. Sanada gecmis olsun bu arada herkese karsi nezaketle konuşuyorsun niye böyle olmus anlamadim üzüldüm acikcasi neyse artik olan olmus hemen baslayalim bence zaman kaybetmeden

O Ozzgeee gecmis olsun. Ben uyarim arkadasimada soylerim.
evTik duasini yazsin baslatacagim cnm normaldede cumartesi pazartesine baslariz demistim zaten bir gun tatil verecektim size cok fenayim cok :)) sole 3,5 gun dinlendirmiyorum sizi demi:) bir arkasasimiz var zorlanirim demisti onun sikintisinada cozum bulucam ben dedigim gibi evtik yazsin baslaticam duayi opuyorum hepinizi

Merhaba Özge 50 adet aldığı salavatını da tamamladı bilginize Allah kabul etsin
Mune konu bilginize...
ben dua platformunda agirlikli olan bir uyeyim sayili dua okuyoruz dun komsuma uyelik aldirip buraya yazdirdim ki duasi okunan kisi beklemesin.
ilk uyelik buraya yazilinca aninda ikinci uyelik diye kilitlemissiniz
Uyeligi acarmisiniz ltfen bu uyelik uzerinden dualarimiz sizinleye katilacak
bana ait bir hesap degil ikinci bir hesaba ihtiyacim yok benim.Sahte konu acan surekli sagda solda ona buna satasan bdv de konu acan bir uye degilim ben
Kolay gelsin

İnşallah bebeğin çook sağlıklı olur sana sımsıkı tutunur da hayırlı doğumların olur. Allah hepimize nasip etsin o mis kokuluları
Amin inşallah ilk tecrübemi çok acı yaşadım.ilk bebeğimi 4 aylıkken anne karnında sonlandırdılar.ondan bu kadar korkum zaten.desteğiniz dualarınız için Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…