Canım 20 okuyabildimHanimlar 153 tane umuttan kalan duamiz var ben 53 unu aldim 100 kaldi
Canim benim hakkinizi helal edin.Hanimlar 30 tanede patronice aldi 50 kaldi onuda ben aldim
Kimse fazla okumasin
Ben olurum canim kactane ne zamana?Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisine başladım.sadece bir emriyom 5. Güne ulştı ve genetiğe gitti.salatı tefriciye topluyoruz sağlıklı çıksın diye yardımcı olur musunuz
Evet canım arkadaşımızın hedabı bi kaç güne aktifleşir. onu bekleyelim derim.Kizlar bu liste bitti degil mi? Yeni listeye gececegiz
Ben de yardımcı olurum.Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisine başladım.sadece bir emriyom 5. Güne ulştı ve genetiğe gitti.salatı tefriciye topluyoruz sağlıklı çıksın diye yardımcı olur musunuz
tabii ki bekleyelimmmEvet canım arkadaşımızın hedabı bi kaç güne aktifleşir. onu bekleyelim derim.
Bir konuda polemik yaşanmış galiba. En sonki mesajlarından gördüm. 2 güne geri gelir tahminimce.Niye pasifki hesabi?
Çok sevinirim 2000 adet kaldı okuyabilcrğiniz ya da dağıtabilceğiniz kadarının sayısını bildirebilirmisiniz.Ben de yardımcı olurum.
10 güne belli olcak 2000 adet kaldı.kactane okuyabilirseniz.sayısınıda bana söylerseniz çok sevinirim.Ben olurum canim kactane ne zamana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?