DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

TEFRICIYE LISTEMIZ ALIMA KAPANMISTIR
OKUYAN KISI SAYISI :23 KİŞİ
BAŞLAMA TARIHI :YARIN(04/10/2016)
OKUMA SURESI:2GUN

YARIN KISIKISI KAÇ ADET DUSTUGU NASIL OKUNACAGI ILE ILGILI DUZENLEMEYI YAPIYOR OLACAGIM

evTik

O Ozzgeee

Patronicee

rudecute

gulbera

C cansu_tr

cilekli_sut

B BEYBISIM

Bluedew

umut-16

Krew

@defne035

whiterose00

M Mavi siyah

F Ftszynp

GAD2015

heidi1017

denizinmavisi

@ddddamla

segazel

@Sukasidesi32

SuUtku
SuUtku [/QUOTE][/USER]

belkı bugun neden başlamadık dıyenlerınız olur hem krewın duası tamamlanır hemde herkes yarına kadar gorup kendını ayarlamıs olur etıketleme gelmedı vs dıyen arkadaslar olursa onu tespıt ederız,duayı gordumu gormedımı dıye sıkıntı yapmayız dıye bu sekılde ayarladım canlar
sevgıler

O Ozzgeee hanım yukardaki listenin sonunda adım var ama altakinde yok gözünüzden kaçtı galiba veya ben yeni olduğum için anlayamadım ..

O Ozzgeee hanım yukardaki listenin sonunda adım var ama altakinde yok gözünüzden kaçtı galiba veya ben yeni olduğum için anlayamadım ..
Ustteki liste baz alacaginiz liste (adinizin oldugu) alttaki liste alintilama yani siz katilacam demeden onceki olusturdugum ve onun uzerinden kurallarimizi belirttigim liste
En son sizide ekleyip listeyi kapattim o liste uzerinden okuyacagiz
Alttaki listede katilim kurallari yazdigi icin okumayan gozunden kacan ark varsa okusun diye ekledim

Tamamdır saolun

Selam kızlar hafta sonu giremeyeceğim ama son iki kişi için okuyacağımı söylemiştim. Arada kaynadı sanırım. Herkes i okudum bitti:)

Ben haber veririm.
Yanlis anlamayin ama olduda sizin bir sikintiniz olursa bir yerine iki kisiden haber alamamazlik olacak kefilseniz her turlu haber veririm iletisim sikintimiz olmaz derseniz ekleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…