Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış anlaşılmadım inşallah. Kimi yerlerde adap deniyor ondan sormak istedim. Etiket bildirimi gelmedi cevabım geç oldu kusura bakmayın.SuUtku Adap derken tam anlamadim bahsettiginiz
Namaz abdesti ortu ile okumaksa yaklasik 22 kisiyiz herkesten tek tek bunu isteme sansimiz yok imkani olanlar abdestli ortulu okuyor zaten esmalari bile onun disinda her okumada bunu yapamayabilir herkes oyle kati bir kuralimiz yok ki zaten bir cok yerde niyet edilip sonrasinda her kosulsa okunabildigi yaziyor (regliykende okunuyor)biz boyle okuyacagiz duasi okunan kisi isterse musaitse kendine 2 rekat namazini kilar baslama salavati ile baslayip okur (bizler payimiza duaeni okuruz)bir cesit onun duasini dagitmasi gibi dusunun ama icinize bu sekilde sinmeyecekse onu bilemiyorum
Allah razı olsun okuyan herkestenBluedew duan bitti canim rabbim gonul muradini hakkinda hayirlisiyla kabul eylesin insallah
Yok yanlis anlasilmadiniz adap yazinca algilayamadim okuma usulunu mu soruyorsunuz pay sisteminimi soruyorsunuz namazmi soruyorsunuz diye ozeldende cok soru cevapliyorum cunku abdest duanin kabulune vesiledir ki zaten baskasina okurkende kendimize okur gibi okumamiz gerekiyor cunku baskasina icten ettiginiz bir duanin hurmetine yaradan sizin muradinizi verir belkide kim bilir 4444 okunur ama sizin baskasina okudugunuz 200 un hatrina gelir muradiniz dedigim gibi boyle bir sayida onu zorunlu tutamiyoruz ama musait oldugunuz zamanlarda abdestli okumak imkaniniz olursa oyle okursunuz listeye ekliyorum sizde takipte olun lutfenYanlış anlaşılmadım inşallah. Kimi yerlerde adap deniyor ondan sormak istedim. Etiket bildirimi gelmedi cevabım geç oldu kusura bakmayın.
Hergün cansu_tr nin esma konusunda okuyorum.
Adap isteniyorsa o şekilde hafta içi zor benim için.
Dediğiniz gibiyse seve seve katılmak isterim.
Tekrar kusura bakmayın yanlış anlaşıldıysam