TEFRICIYE İÇİN ONAY VERENLER
KIMSENIN SIRASI KARISMASIN DIYE YAPILMIS IVEDI BIR LISTE DUAMIZ BASLADIGINDA DUZENLENMISI YAPILACAK ARKADASLAR
Y yesil_zeytin_
@evTik(sefik kizi Burcu) ONAYLADI
O Ozzgeee (Meltem)ONAYLADI
rudecute (Gizem)
@gulbera (Yasemin)ONAYLADI
C cansu_tr (Cansu)ONAYLADI
cilekli_sut ONAYLADI
B BEYBISIM (Zeliha)ONAYLADI
Bluedew (Zeliha)ONAYLADI
@umut-16 (Duygu)ONAYLADI
azimli anne
@KrewONAYLADI
@defne035 ONAYLADI
@whiterose00 ONAYLADI
@Mavi siyah ONAYLADI
@Ftszynp ONAYLADI
@GAD2015 ONAYLADI
@haidi1017 ONAYLADI
@denizinmavisiONAYLADI
@dddamla ONAYLADI
@baharciceginur ONAYLADI
Hanımlar bu duamızda bıraz daha ılerledıkten sonra onceden okumus arkadaslarımıza da soracagım sızlerde ıster burada duzenlı okuma haber verme alıskanlıgı olan kardeslerınıze ıster dısardan arkadaslarınıza sorarsanız katılak ısteyen olursa sayımız artar sayımız arttıkca hem payımıza dusen adet hemde okuma suremız kısa olur Aksatmadan bu duamızı tamamlarsak yeterlı katılımda saglanırsa nasıpse haftaya Salı baslarız
Y yesil_zeytin_
rudecute (Gizem)
azimli anne Canlar sızlerde var mısınız?[/USER]
Merhaba listede katilirim diye yazdiginiz siraya gore yerlestirdim bir engelimiz olmazsa sali gunu baslamis oluruz insallah o zamana kadar gelmek isteyen olursa onlarida ekleriz kisi basi 230 civari bir sayi dusecek sanirim (daha liste net degil ivedi bir rakam )o sebeple 2 gun okuma suresi ile insallah herkesin duasini iki gundebir bitiririz hem okuyana hem okutana sikinti bunalti olmadan bitirmis oluruz diye umuyorumbende listede varım :) ne zaman dua okumaya baslayacağız ve hangi güne kadar okuma süremiz var acaba
günlük okuyorum(3*101). ö
ben kendim şuan okuyorum. ikisi karışsın istemiyorum.Y yesil_zeytin_ canim tefriciyede varmisin?
Arkadaslar Azimli anne nin neti kapanicakti suandada pasif etiketlenmiyor o olmayacak sanirim
Bu listemizi (mecule) duzenli gun gun okuyacagibi daha once yazmisti
Tamam cnm Allah kabul etsinben kendim şuan okuyorum. ikisi karışsın istemiyorum.
aslında çok istiyorum katılmak ama katılmasam daha iyi olur
okuyan herkesten ALLAH razı olsun.Tamam cnm Allah kabul etsin
Benden yana varsa helal olsun sende hakkini helal etokuyan herkesten ALLAH razı olsun.
eksiğimiz hatamız varsa herkes hakkını helal et
[LİSTEDEN BITENE KADAR CIKMAK YOK LISTE YENI DUAYA KADAR ALIMA KAPALIDIR
OKUMA SURESI :1Gun
BİTİS TARİHİ:29/09/2016 saat 11 30
ARKADASLAR GUNLUK OKUMA OLUP HER KİSİNİN DUASİNİ 1 GUNDE BİTİRİYORUZ.
DUASİ OKUNAN ARKADASİMİZ
B BEYBISIM
HEPİMİZ 66 ADET YA VEKİL 51 ADET SALAVATİ MECULE OKUYACAGİZ
YA VEKİL
Kendisine güvenen kullarının işlerini en iyi şekilde yoluna koyan,kulların rızkına kefil olan.
EL-VEKİL isminin ebced değeri (66) adettir.Lafza-i Celal(Allah) ile aynı değerdedir.
SALAVAT;
“Allahümme salli ala seyyidina muhammedin salaten tehullü biha uktedi ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim”
ANLAMİ;
“Allah’ım! Efendimiz, Önderimiz HZ.Muhammed (S.A.V)’e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin.”
Y yesil_zeytin_
@evTik(sefik kizi Burcu)OKUNDU
O Ozzgeee (Meltem)OKUNDU
rudecute (Gizem)
@gulbera (Yasemin)OKUNDU
C cansu_tr (Cansu)OKUNDU
cilekli_sut
B BEYBISIM (Zeliha)
Bluedew (Zeliha)OKUNDU
@umut-16 (Duygu)OKUNDU
azimli anne OKUNDU
@Krew
DUALAR
Y yesil_zeytin_ Peygamber efendimiz Hz. Muhammed(sav) güzel hatrı için dualarımı geri çevirme. Hayırlı bir şekilde tayin başvurusunun güzel sonuçlanmasını, gittiği yerde ailesi ile iş yerinde de mutlu huzurlu günlerinin olmasını nasip eyle. Hayır nerede ise ona onu nasip eyle, sonra onu onunla hoşnud eyle. amin amin amin
@evTik (Sefik kizi Burcu)Rabbim'in sevgisini kazanıp O'na layık kul olabilmeyi nasip eyle
O Ozzgeee Esra icin hakkinda hayirli gonlune gore bir is Hayirli rizk bol kazanc nasip eyle
@Patronicee(Meltem) Meltemin tedaviye gerek kalmadan hamile kalmasini hayirli evlatlara sahip olmasini nasip eyle
rudecute (Gizem)Hergün şükrettirecek hayırlı bir eş ve hayırlı bir iş nasip kismet eyle
@gulbera (Yasemin)Rabbim gönül muradıni hayırlı kolay ve güzel şekilde nasip eyle
C cansu_tr (Cansu)Nişanlisiyla hayirli bir yuva kurmayi cok mutlu olmayi nasip eyle
cilekli_sut (Zeliha) Rabbim tez vakitte gönül muradını nasip et insallah. Duama ol de ki oluversin ve ömrümce duama şükretmeyi nasip et insallah Amin.
@umut-16 (Duygu)Rabbım tez zamanda hayırlı ,sağlıklı,salih,uzun ömürlü evlatlar nasip eyle.Senin rızanla ya Evvel ismi hürmetine tez zamanda anne olmayı nasip eyle aile huzurunun ve sağlığının devanımı nasip et.
azimli anne Rabbim gönüllerdeki bilensin gönül muradını tez zamanda hakkında hayırlısı ile nasip kısmet eyle ,eşine ve oğluna huzur sağlık mutluluk nasip eyle
@Krew Allah kizima zihin acikligi versin, isleri rast gitsin, sinavi kolay gecsin. Hayirli okullar kazansin. Sakin olsun. Ayagina tas, gozune yas, yuregine telas degmesin. Amin[/USER][/USER]
okundu yazabilirsin canım
Merhaba listede katilirim diye yazdiginiz siraya gore yerlestirdim bir engelimiz olmazsa sali gunu baslamis oluruz insallah o zamana kadar gelmek isteyen olursa onlarida ekleriz kisi basi 230 civari bir sayi dusecek sanirim (daha liste net degil ivedi bir rakam )o sebeple 2 gun okuma suresi ile insallah herkesin duasini iki gundebir bitiririz hem okuyana hem okutana sikinti bunalti olmadan bitirmis oluruz diye umuyorum
Sizinde arkadasiniz varsa guvendiginiz duzenli girecek haberli okuyabilecek cagirin ne kadar cok kisi demek o kadar cok nefes o kadar kisa surede bitirmek demek
EVET CNM AMA BASKA BIR YERE KONU ACTIM ORADANDAGORUP GELEN ARKADASLARIMIZ OLACAKTIR DIYE TAHMIN EDIYORUM SAYIMIZ DAHA NET DEGIL BEN YAKLASIK BIR SAYI SOYLEDIM SANA SIMDI LISTEDE ISMI YAZIP BASLAMADAN CIKICAM DIYENDE OLABILIR YENI GELENDE OLABILIR SAYIMIZ SALI BELLI OLACAKtabi ki ... tefriciye okuyacağız değil mi? 230 civarı kişi başı
EVET CNM AMA BASKA BIR YERE KONU ACTIM ORADANDAGORUP GELEN ARKADASLARIMIZ OLACAKTIR DIYE TAHMIN EDIYORUM SAYIMIZ DAHA NET DEGIL BEN YAKLASIK BIR SAYI SOYLEDIM SANA SIMDI LISTEDE ISMI YAZIP BASLAMADAN CIKICAM DIYENDE OLABILIR YENI GELENDE OLABILIR SAYIMIZ SALI BELLI OLACAK
200-250 ARASINDA BIR RAKAM OLUR DIYE USTUN KORU BIR TAHMINDEYIM