Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nim ezberimde var okurumevTik Patronicee @_asmunikal_ rudecute gulbera C cansu_tr eilenn cilekli_sut B BEYBISIM Bluedew umut-16 azimli anne
Krew
Kizlar birsey sorucam hic tefriciye okumadik (4444 olan) Bakis aciniz nedir ezberinizdemi girissek okurmuyuz(ki diger topiklere yada onceden okudugumuz kisilerede yazip 16 kisi falan olsak ne diyorsunuz
Gizem için yani okudum
Inanir misin benimde aklimdan gecti hic okumadik belki bu listeden sonra okuruz diye düşünmüştüm şimdi senin yazini okuyunca hem mutlu oldum hem sasirdim okuruz Allahin izniyle canim benimevTik Patronicee @_asmunikal_ rudecute gulbera C cansu_tr eilenn cilekli_sut B BEYBISIM Bluedew umut-16 azimli anne
Krew
Kizlar birsey sorucam hic tefriciye okumadik (4444 olan) Bakis aciniz nedir ezberinizdemi girissek okurmuyuz(ki diger topiklere yada onceden okudugumuz kisilerede yazip 16 kisi falan olsak ne diyorsunuz
Hadi hayirlisi insallah canim benim ben ederim tabiki guzel haberlerini aliriz insallah bizde senin hamis duani alalimmm:))Ben bu ay Dr a başlıyorum arkadaşlar tup bebek için pazartesi gidecez neolur bana çokça dua edin inşallah bebeğimi alırım artık kucagima
Ya bende epeyidir okumadim en son patronice yapmisti orda okudum bizim seninle biraz kalp kalbe karsi durumumuz var cansum :))hadi insallah nasip olur diyelimInanir misin benimde aklimdan gecti hic okumadik belki bu listeden sonra okuruz diye düşünmüştüm şimdi senin yazini okuyunca hem mutlu oldum hem sasirdim okuruz Allahin izniyle canim benim