- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dârk icin okudum yazmistim canim O Ozzgeee55+21 okudum canım. Rabbim azinli annenin gönül muradlarini bu dünyada tez vakitte en güzel en hayırlı şekliyle nasip etsin.
O Ozzgeee en sondaki arkadaşa mesaj atmıştım dönmedi. Mesajlarına baktım da en son yazdığı konuya da giremeyecegim sinavim var filan yazmış. Onunkini de okudum liste bitti şükür.
Canim bende darkbutterfy icin okudum canim yeni listede Allah nasip ederse varim ama bazen etiketkemede sorun oluyor liste başlamadan önce mesaj da atarsan cok guzel olur öpüyorum seni kocaman Allah razi olsun hepimize vesile oldugun icin
Allah cumlemizden razi olsun canlar genel olarak bazi arkadaslar okuyamayacaklarini belirtmisti bende gerektigi kadar ilgilenemeyecegimdem ve net skintisi yasama ihtimalimden dolayi isterseniz siz devam edin ben donunce devralayim dedim ama onada pek cesaret olamadi malum bayram kurban bayrami daha yogun gecen bir bayram onun icin nasipse donunce hepinize ozel mesaj atip etiketleyerek haber vericem bir duaya karar verip devam etmek isteyen arkadaslarimizla yeniden okuyacagiz o zamana kadar kendinize iyi bakin Allaha emanet olun hepinizi opuyorumselam kızlar
darkburt okundu yazabilirsin.
şinde ne yapacağız?
emeklerin için ALLAH razı olsun senden.
niyetim dua eden herkesten ALLAH razı olsun.rabbim tez vakitte dualarımızı duyması dileğiyle
herkes hakkını helal etsin
Allah razi olsun canim sizlerin de bayramın mubarek olsunY yesil_zeytin_
Patronicee rudecute gulbera eilenn C cansu_tr evTik cilekli_sut B BEYBISIM umut-16 azimli anne Bluedew
Canlarim dua kardeslerim hepinizim bayrami mubarek olsun rabbim tekrarini yasatsin dualarimdasiniz dualarinizda olmam dilegiyle
Not:Allah nasip ederse pazartesiye hepinizi etiketleyip yeni dua icin onerilerinizi alarak dua listemizi baslatacagim pazartesi buralara ugrayin opuyorum hepinizi
Güzel insan senin de bayramın mübarek olsun., kızlar sizlerinde...Y yesil_zeytin_
Patronicee rudecute gulbera eilenn C cansu_tr evTik cilekli_sut B BEYBISIM umut-16 azimli anne Bluedew
Canlarim dua kardeslerim hepinizim bayrami mubarek olsun rabbim tekrarini yasatsin dualarimdasiniz dualarinizda olmam dilegiyle
Not:Allah nasip ederse pazartesiye hepinizi etiketleyip yeni dua icin onerilerinizi alarak dua listemizi baslatacagim pazartesi buralara ugrayin opuyorum hepinizi
Hayirli bayramlar canim memnuniyetle canim benim inan listenin eksikligini hissediyorum okuma baslayinca daha rahat edecegim inşallahY yesil_zeytin_
Merhaba listemizde haber vermek esas olan konu cunku zaman zaman sayili dua okuyoruz haber alamayinca sikinti oluyor sureklitakip edip okuyabilecekseniz duamiza karar verince etiketlerim katilirim derseniz listeye eklerimBen de okumak isterim. Bana da mesaj atarsanız katılırım.
Ben salati mecule okumak isterim günlük 51 adet okumaya çalışıyorum ama her okumaniza varim buradaki dua samimiyeti çok içten bunu satirlari okurken bile hissedebiliyorum Allah razi olsunY yesil_zeytin_
Canlar kismetse pazartesiye duamiza baslayalim diyorum ama simdi oncelikle sizlerin okumak istedigi bir salavat esma vs varsa lutfen yazin hep ben oneriyorum sizinde istediginiz bir duayi okumaktanda cok mutlu olurum ben sadece yuksek sayili ayet ve sure okumasi cok oneremiyorum (malum adet donemlerimiz sebebiyle uzama olur diger arkadaslara yuk olur diye endiseleniyorum)
Onun disinda yine gunluk bir esmami hazirlayalim yoksa bir tur daha ilk salavatimiz olan 1001 selaten tuncinayimi boluselim yada simdiye kadar okuduklarimizdan donup okuyalim dediginiz var mi duamiza karar verirsek 3 kisi vardi katilmak isteyen hala istiyorlarmi okuyabilirlermi onlarada sorup ona gore liste hazirlayayim diyorum
Tatlim ben cogunluga uyarim farketmez yani okumadigimiz surece kendimi bosluktaymis gibi hissettim ve hissediyorum ayrica gece uyku sorunum basladi inanmazsiniz okurken hic boyle bir sorunum yoktu uyuyamiyorum korkuyorum sankiY yesil_zeytin_
Canlar kismetse pazartesiye duamiza baslayalim diyorum ama simdi oncelikle sizlerin okumak istedigi bir salavat esma vs varsa lutfen yazin hep ben oneriyorum sizinde istediginiz bir duayi okumaktanda cok mutlu olurum ben sadece yuksek sayili ayet ve sure okumasi cok oneremiyorum (malum adet donemlerimiz sebebiyle uzama olur diger arkadaslara yuk olur diye endiseleniyorum)
Onun disinda yine gunluk bir esmami hazirlayalim yoksa bir tur daha ilk salavatimiz olan 1001 selaten tuncinayimi boluselim yada simdiye kadar okuduklarimizdan donup okuyalim dediginiz var mi duamiza karar verirsek 3 kisi vardi katilmak isteyen hala istiyorlarmi okuyabilirlermi onlarada sorup ona gore liste hazirlayayim diyorum