Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım, okuyan ağzına sağlık gönlünde ne varsa hayırlarla beraber kabul olsun inşallaahCnm agzina saglik ben senin eksigini okurum evet sayimiz bundan sonra 83 duasi okunan kiside 87
canım mazeretliyken okunuyordu dimi daha başlamadım1000 TOVBE ISTIGFAR
1000 ADET SELATEN TUNCINA
OKUMA SURESI 2 GUN
LISTE ALIMA KAPALIDİR
DUA BİTENE KADAR LİSTEDE. CİKİS OLMUYOR
BU DUANİN BİTİS ZAMANİ:10/05/2016
ARKADAŞLAR BEKLEDİM AMA PATSİ CVP VERMEDİ DAHA FAZLA BEKLEYİP SİRADAKİ ARKADASİN HAKKİNA GİRMEK İSTEMİYORUM LİSTEDEN CİKARDİM SAYİMİZ DEGİSTİ BİLGİNİZE
DUASI OKUNAN KİŞİ 87 ADET DİĞER KİŞİLER 83 ŞAR ADET SALAVAT VE İSTİGFAR OKUYACAK
DUASİ OKUNAN KİSİ: piskKo
DUASİ:
Ya Rabbim anneannemin diz ağrılarının geçmesini nasip eyle, şifa eyle.
Şüphesiz ki sen kullarının kalplerini en iyi bilensin, beni sevdiğin kullardan eyle.
Gönlümdeki dualarımı hayırlı eyle, hayırlı eyle ki öyle kabul eyle. Amin.
1- Safransari
2- O Ozzgeee OKUNDU
3- F Ftszynp OKUNDU
4- piskKo
5- N nesne
6- Patronicee
7- Sealand
8- rudecute
9- gulbera OKUNDU
10- evTik OKUNDU
11- C cansu_tr
12- eilenn
Tövbe İstiğfar
Estağfirullah El Azim ve Etübü İleyh
Salaten Tüncina (Münciye)
“Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî’il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi’s-seyyiât ve terfe’unâ bihâ ındeke a’lâ’d-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ’l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî’l-hayâti ve ba’del-memât birahmetike Yâ erhame’r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni’mel vekîl, ni’mel mevlâ ve ni’me’n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke’l-masîr.”
cnm salavat bu adetken yapabileceğimiz ibadetler içinde S.A.V salavat getiriyoruz ötekide istiğfar oda okunuyorcanım mazeretliyken okunuyordu dimi daha başlamadım
Aminn tesekkur ederimm
Aminn.piskKo nun duasını tamamladım. Allah tüm duaların kabul etsin inşallah
Tamam cnm başka arkadaşlarda var ama neyden kaynaklı bilmiyorum aslında alıntılayarak yapıyorum daha öncede dua başlatmıstım ama onda bu tarz sıkıntı olmamıstı bir sonraki listede numaraları kaldırarak liste yapayım bakıyım düzelicek mi ağzın sağlık bu arada Allah kabul etsin