- 16 Şubat 2016
- 1.292
- 1.213
- 133
4536 okunduMucizemsn duası: hayırlı bir evlat sahibi olmak
mor_bulut
Mucizemsn
kedisevgisi
C cansu_tr
Ber ra
Butterfly465
Sealand
Birmabelsakizi
@EyyyYar
Minnoskafa
Kişi başı okuma sayımız 4536 esmadır, Cuma gecesine kadar bitirelim arkadaşlar, Cumartesi de bir sonraki arkadaşa geçelim İnşAllah.
Berra girmiyor sanirim onu da paylaşıp diğer arkadaşa geçelim.mi ?Mucizemsn duası: hayırlı bir evlat sahibi olmak
mor_bulut 4536
Mucizemsn 4536
kedisevgisi 4536
C cansu_tr (Cansu) 4536
Ber ra
Butterfly465 4536
Sealand 4536
Birmabelsakizi 4536
@EyyyYar 4536
Minnoskafa (Gamze) 4536
Kişi başı okuma sayımız 4536 esmadır, bitirelim artık arkadaşlar.
@EyyyYar listeden çıkmak istiyordu canım.kedisevgisi niyeti :
mor_bulut
Mucizemsn
kedisevgisi
C cansu_tr (Cansu)
Ber ra
butterfly
Sealand
Birmabelsakizi
@EyyyYar
Minnoskafa (Gamze)
Kişi başı okuma sayımız 4536 esmadır, Sali gecesine kadar bitirelim arkadaşlar, Çarsamba da bir sonraki arkadaşa geçelim İnşAllah.
İnşAllah bu sıkıntılarından tez zamanda kurtulursun canım.Ben nerden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum biraz uzun bir dilek listesi biraz da dert anlatma olacak ama kusuruma bakmayın lütfen. 6 yıllık ilişkim bitti 2 ay kadar önce. Eğer barışma ihtimalim hiç yoksa hayal kurarken bile onu düşünmeden gelecekle ilgili onu da hesaba katmadan kurabileyim, yokluğunu kabullenebileyim ama hayırlısıysa eğer de barışalım istiyorum. Bu sürece iş yerinde yaşadığım sıkıntılar da eklendi, 4 aydır maaş alamadığım için işten çıktım. Avukatla görüştüm, dava süreci başlayacak. Derdim zaten hakkım olanı alabilmek, bu da maddi zorluğun yanında psikolojik olarak da sandığımdan daha kötü bir hale getirdi beni. Bir de yüksek lisans tezim devam ediyor, ağustos sonuna kadar bitirmek zorundayım. Bir türlü kafamı toparlayıp çalışamıyorum. Akıl sağlığı için de duaya ihtiyacım var.
Hep hayırlısı olsun dedim, halen daha hayırlısı olsun diye dua ediyorum, ufak tefek yaşanan sıkıntılar herkesin hayatında ama bu bire bir hayatı etkileyen şeyler bana ağır geldi. Bu yüzden dualarınızı istiyorum.
Allah herkesin gönlüne göre versin, hepimizin duaları kabul olsun.
Uzun oldu çok ama okuyan herkese teşekkür ederim şimdiden.
İnşAllah bu sıkıntılarından tez zamanda kurtulursun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?