Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım arkadaşlar gerçek isimlerini de belirtirse, onları da eklersen daha iyi olur, ismen dua edilmiş olurMucizemsn duası: hayırlı bir evlat sahibi olmak
mor_bulut
Mucizemsn
kedisevgisi
C cansu_tr
Ber ra
Butterfly465
Sealand
@Smdm
Psikolojik Deliii
Minnoskafa
Listemiz bu şekilde, bildirim yapmayan arkadaşları çıkarttım. Bir mazeretleri olupda tekrar katılmak istiyorlarsa bana bildirsinler. Kişi başı okuma sayımız 4536 esmadır, mor_bulut için kalanı bitirdikten sonra Mucizemsn için okuyoruz. Cuma gecesine kadar bitirelim arkadaşlar, Cumartesi de bir sonraki arkadaşa geçelim İnşAllah.
Tamam isteyen söylesin, eklerim.Canım arkadaşlar gerçek isimlerini de belirtirse, onları da eklersen daha iyi olur, ismen dua edilmiş olur
Benim ki de Gamze.Tamam isteyen söylesin, eklerim.
Bende 1000tane okumuştum sayıdan duselim..mor_bulut için 536 aldım kalan 4000
Listeden çıkma senin adına olanı bölüşürüz müsait olunca devam edersin olmaz mı:)Bende okudum. Mucizemsn için...
Kızlar beni listeden çıkartır misiniz..
Musait olamicam bu ara...
Rabbim ne niyetleriniz varsa kabul etsin..
Musait olunca tekrardan gelirim inşaallah..Listeden çıkma senin adına olanı bölüşürüz müsait olunca devam edersin olmaz mı:)
Nasıl istersen canim Allah razı olsun okudugun dualar için:)Musait olunca tekrardan gelirim inşaallah..
Hak geçmesin şimdi..